Virksomheden Membantu står bag Danmarks første vuggemotor

Bag virksomheden Membantu står to iværksættere, der var de første til at tilbyde en vuggmotor på det danske marked. Formålet har fra starten været at hjælpe forældre med at få deres babyer til at sove bedre. Søvn er nemlig essentiel for alle, og den er nødvendig for en sund udvikling hos babyer, der vokser op. Det er under søvnen, at kroppen oplever optimale forhold til at kunne vokse og udvikle sig.

Det er dog et kendt problem hos mange med babyer, at det kniber med søvnen. Det kan være en tilbagevendende kamp hver eneste aften, og det kan være svært at vide, hvordan man kan løse problemet. Membantu sælger både babysvøb og vuggemotorer, der begge er produkter, der har til hensigt at hjælpe med at få babyer til at falde i søvn.

Hvordan virker vuggemotoren fra Membantu?

Vuggemotoren monteres mellem det stykke, der er sat fast til loftet eller andet materiale, hvorfra vuggen hænger, og selve vuggen. Du har nu mulighed for at indstille forskellige hastigheder, alt afhængig af, hvad der passer til situation og babyens behov.

Nu begynder vuggen at vugge helt automatisk i jævne og regelmæssige vuggebevægelser, og du behøver derfor ikke at skulle stå ved vuggen for at holde den i gang. Motoren er altså med til at bevæg vuggen op og ned, hvilket er med til at skabe ro og tryghed hos din baby, som øger chancen for, at babyen hurtigt falder hen i en behagelig søvn.

Vuggemotoren er også anvendelig til babyer, der fx har refluks, kolik eller generelt er urolige, når de skal falde til ro. Der er altså alsidige muligheder for brug, uanset det behov, netop din baby har brug for. Det er klogt at sætte tidligt ind med en vuggemotor, da gode søvnvaner og optimal søvn er forbundet med, at din baby resten af livet vil udvikle sunde sovevaner.

En vuggemotor kan skabe positive forbindelser

Når du regelmæssigt anvender en vuggemotor, skaber det også en tryg rytme for babyen i dagligdagen. Det er almenkendt, at faste rutiner og rammer i løbet af hele dagen er vigtige for babyer. En vuggemotor kan være med til at skabe denne regelmæssige rutine i forbindelse med sengetid, hvilket er trygt for barnet, da de velkendte rammer ikke kræver nye indtryk.

Når din baby skaber disse positive forbindelser med det at skulle falde til ro, kan det altså blive en god og naturlig rytme, hvor nattesøvn forbindes med noget positivt.

Læs også Hjælp dit barn til en god søvn med en simpel løsning hos mynewsdesk.com.

Indlæg oprettet 134

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen