Værd at vide om IP-kameraer

Indholdsfortegnelse

Videoovervågning er et udbredt fænomen, som efterhånden vinder større og større indpas verden over – herunder i de europæiske storbyer.
I de større engelske byer er videoovervågning rundt omkring på gadehjørner ikke et sjældent fænomen, hvor det ofte bidrager til at opklare tyverier, slagsmål og lignende uønskede begivenheder, ligesom det i mange tilfælde giver indbyggere en særlig følelse af tryghed, som specielt gør sig gældende i de mørke aftentimer, hvor der ofte er langt mellem forbipasserende i bybilledet.

Det har ofte været oppe og vende i Danmark og i de danske medier og debatter, hvorvidt danskerne er for og imod overvågning. 
Fortalerne argumenterer netop for de samme ting som lige nævnt, hvor en udbredt overvågning kan hjælpe politiet i diverse opklaringsarbejder, ligesom det i sig selv kan give en følelse af sikkerhed, når man bevæger sig alene rundt i de mørke timer og altså ved, at der på en eller anden måde holdes øje.

Modstanderne af overvågning anvender i virkeligheden samme argumenter til at argumentere for, at videoovervågning i bybilledet omvendt kan give en falsk tryghed, ligesom det – hvilket formentlig er hovedargumentet – er en krænkelse af det enkeltes menneskes frihed, når det overvåges i sin gøren og laden.

IP Kamera vinder indpas

Hos Sevecu er man udmærket klar over, at videoovervågingen efterhånden bliver mere og mere anvendt og har derfor specialiseret sig i at udbyde såkaldte IP-kameraer, som digitaliserer videostreams og sender dem over netværk, så brugere på alle steder og tidspunkter kan følge med i videoovervågningen, så længe de har en netværksforbundet enhed.
Om IP-kameraer skriver de selv følgende:

Et netværks kamera (IP-kamera) transmitterer direkte digital video via et Ethernet-netværk videre til back-end udstyr, såsom en PC eller smartphones. Med en dedikeret IP-adresse, en indbygget webserver og audio / videostreaming protokoller, kan kameraet arbejde selvstændigt ved real-time overvågning. Billeder fra netværkskameraer kan ses med en webbrowser som Google Chrome eller Internet Explore, der gør det muligt for brugerne at udføre live-visning på forskellige netværksenheder. Desuden kan brugerne kontrollere og administrere flere kameraer på samme tid, hvor en netværksforbindelse er tilgængelig. Derfor er en IP-overvågningssystem er nemmere og mere bekvemt at anvende sammenlignet med et CCTV-system.

Er du blevet interesseret i, hvad et sådant IP-kamera eksempel kan gøre for videoovervågningen i din virksomhed? Har du lyst til at lære mere om denne nye teknologi, eller føler du dig måske allerede klar til at investere i en sådan størrelse for at sikre din virksomhed? Læs mere på IP Kamera.

Indlæg oprettet 135

4 tanker om “Værd at vide om IP-kameraer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen