Gør dit barn glad med en sandkasse

Har du fået børn? Og ønsker du at gøre tilværelsen bare lidt federe for dem? Så er det helt sikkert en god idé at investere i en sandkasse. Børn elsker nemlig sandkasser, og de kan få flere timer til at gå med at sidde og lege i kassen med sand og legetøj. En sandkasse er dog ikke blot et sted, hvor de kan lege, men det er samtidig også et sted, hvor de rigtig kan udfolde deres kreativtet og udvilke sig. Hvis du er på udkig efter en sandkasse synes jeg, at du skal kigge med her. 

Hvilken sandkasse skal du vælge? 

Der findes mange forskellige slags sandkasser, så de kan godt være noget af en jungle at bevæge sig ud i, når man gerne vil investere i en sandkasse. Der findes bl.a. åbne sandkasser eller sandkasser med låg, som sikrer, at der ikke kommer udbudende gæster, såsom katte, og bruger det som toilet i løbet af natten. 

Du kan både få små sandkasser, som er idelle, hvis du ikke har så meget plads i haven, eller du kan få større sandkasser, hvor flere børn kan sidde og lege. Det er også muligt at få sandkasser i forskellige slags materialer. Det kan være, at det er vigtigt for dig, at den er lavet af noget specielt træ. Det kan også være, du ønsker en sandkasse, som er lidt nemmere at flytte på. Der findes rigtig mange forskellige muligheder, og det handler bare om at finde den helt rigtige.

Byg-selv-sandkasser 

Hvis du er typen, der godt kan lide at gøre tingene selv, kan du helt sikkert også godt få fat i en sandkasse, som du selv skal bygge op fra bunden. Det er samtidigt også et lidt sjovt og hyggeligt projekt, som du kan kaste dig ud i med de lidt ældre børn. På den måde lærer de også at hjælpe til med det, der skal laves derhjemme. 

Legetøj til sasndkassen 

Det siger lidt sig selv, at der også skal være legetøj til sandkassen, og herer det altså kun fantasien, der sætter grænser. Har din søn eller datter en drøm om at blive bager? Så kan du købe små plastic, kageforme, så de kan servere massevis af sandkage. Det kan også være, at dit barn synes det er sjovt at bygge sandslotte eller grave, så du kan selvfølgelig også få fat i diverse spande og skovle, så de rigtig kan komme igang. 

Indlæg oprettet 135

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen