Glat håret med de bedste glattejern

Vil du finde det bedste glattejern til dit hår?

Gode glatte jern til en god pris

Er du på udkig efter det bedste glattejern til en god pris, kan du med fordel gå ind på Glattejern, her kan du se alt om produkterne, deres priser, mærker og kvalitet. På denne side kan du altså finde de bedste produkter, hvor kvaliteten er i top, og hvor du kan finde det ønskede produkt til en god pris ved forskellige online forhandlere. Desuden kan du få gode råd og tips til alt fra hårpleje og styling til krøllejern og lign. 

Hvordan glattes håret?

Før man fik lavet det første glattejern, var det kun muligt at glatte håret ved at børste håret, mens man føntørrer krøllerne, hvilket kunne tage lang tid, og man ville ikke opnå samme flotte resultat. Dette har glattejernet heldigvis hjulpet med at forbedre ved hjælp af de de almindelige modeller, børster og nyere stylere. 

Med et godt kvalitets glattejern, kan du få smukt glat hår, der kan sættes i en masse forskellige frisurer. Med reglmæssig brug af glattejern betyder det, at du skal holde dine frisøraftaler, så du får den nødvendige plage og pasning af dit hår, så det forbliver sundt og flot. Du skal også helst undgå at vaske dit hår for tit, da du vil kunne tørre dit hår ud. Tilgengæld ville det være en god idé at benytte hårolie, hårkur og hårmaske, så du fugter dit hår. Her ville du kunne få god hjælp ved frisøren. Et godt forslag til at passe på håret er Redken Iron Silk, som giver både glans og god beskyttelse af håret.

Det rigtige glattejern er vigtigt for at passe godt på håret, det er ikke altid prisen, man skal tage højde for, da mærke og pris ofte hænger sammen. Det er altså ikke prisen, der beslutter kvaliteten. En god idé er at kigge efter et glattejern med  keramiske plader, da varmen fra styleren bestemmer om håret tager skader eller ikke. Med keramiske plader afgiver glattejernet den jævne temperatur, der er skånsomt for håret. 

Hvordan skal håret glattes?

Tag små totter af dit hår og glat i mindre omgange, på denne måde får du lettere glattet hele håret, så det er pænt og jævnt, og ingen hår bliver glemt. Derudover skal du tænke over tempoet, glatter du får langsomt, risikerer du at brænde håret, men glatter du for hurtigt, er det ikke sikkert, at håret bliver glattet tilfredstillende. 

Indlæg oprettet 135

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen