Vakuumposer – Friske måltider, til enhver tid

Vakuumposer – Til dig som har passion for mad

Denne type poser er perfekte til dig, som ofte handler stort ind, laver mad til længere tid af gangen eller som måske bare tit har rester til overs. Ved at vakuum-pakke dine madvarer, forlænger du holdbarhedsperioden for maden, med helt op til 6 gange. Årsagen til at dette kan lade sig gøre, er at de partiker og bakterier som normalt vil danne sig i produktet over tid, ikke vil have mulighed for at udvikle sig uden ilt.

Disse poser er derfor praktisk talt uundværlige i ethvert hjem. Konserveringen af din mad ikke blot vil lede til mindre madspild og være bedre for miljøet, men også være gavnlig for din daglige økonomi.

I disse forbrugstider er den generelle person ikke altid bevidst, om de beløb,der vil kunne spares i deres budget, ved at rationere maden på denne måde. Ønsker du eksempelvis at tabe et par kilo, kan det også være rigtig effektivt, at dele maden ind i portioner, som så kan serveres tilpasset til dit daglige kalorieindtag. På den måde har du altid dit næste måltid klar og du er ikke lige så fristet, til at tage den famøse ekstra potion. 

Kan de bruges til alle typer mad-konservering? 

Vi elsker mad og vi elsker vores kunder, derfor vil vi kun tilbyde jer det bedste af det bedste. Alle vores Vakuum poser er derfor egnede til både køl, frost og sous vide, så du kan benytte dem til et hvert formål. De har alle de korrekte europæiske godkendelser og kommer i forskellige størrelser, i pakker af 100 stk.

Vores modeller er de såkaldt rillede poser, som har til formål at skubbe den sidste luft ud, når du kører dem igennem maskinen. Dette giver et holdbart og langvarigt resultat og vores modeller fungerer, til alle moderne maskiner på markedet. Med glatte poser risikerer du at siderne klistrer sammen, i maskinen og at alt luft derfor ikke nødvendigvis er udelukket fra indholdet. Vi mener derfor at den rillede type vakkumposer er den mest effektive, for dig som forbruger og derfor er det dem, vi har valgt at føre i vores sortiment.  

Udover alle de andre praktiske fordele ved at benytte vakuumposer, så giver de også lidt ekstra plads hjemme i fryseren, så du altid har friske råvarer eller tilberedte måltider klar derhjemme. 

Ønsker du at vide mere om hvilken type poser der vil passe bedst til din maskine? Eller måske mere information, omkring hvordan du tilbereder dine retter sous vide? 

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen