Tre måder du kan få renere hud på

Hvis man bare én gang har haft en uheldig omgang acne på det forkerte tidspunkt, kan man nikke anerkendende til at det i høj grad påvirker vores selvtillid og måden vi tænker om os selv på. For den del danskere, som går og døjer med acne på en mere fast basis, er der næsten ikke det de ikke vil give, for at få en renere hud. 

Der findes et utal af forskellige råd og tricks online til hvordan du kan få renere hud, dette indlæg er en af dem, vil vil ikke sætte fremvise en produktserie over andre. Denne artikel handler om hvordan du, med mindst mulige midler, kan få en renere hud og en øget følelse af velvære. 

Har du en god hudplejerutine?

Hvis ikke du på nuværende tidspunkt har en daglig rutine hvor du vasker og plejer din hud, så er det på høje tid at du får det. Der er intet der skriger bumser end hud der ikke bliver vasket i bund hver eneste dag. 

Når vi bevæger os rundt udenfor bliver vores hud udsat for alt muligt vind og vejr, specielt i vintermånederne. Sammen med alt den vind og vejr er også en del skidt der bliver blæst ind i huden. Ved at rense din hud hver eneste dag er du også sikret at dette skidt ikke får mulighed for ordentligt at sætte sig fast – og voila! En renere hud.

Vitaminer – forholder du dig til det?

Vitaminer har utroligt meget med vores hud at gøre – det har faktisk utroligt meget med hele vores krop at høre. Vitaminerne er det der holder vores negle og hår stærkt og pænt, vores hud ufedtet og ren og vores krop frisk og frejdig. Uden vitaminer og mineraler har vores krop meget sværere ved at fungere optimalt, hvilken hurtigt fører til uren hud og trætte øjne. 

Multivitaminpillen er i sandhed en god ven her, da den giver dig alt det du har behov for, for at fungere som du skal på vitam- og mineralfronten, og kommer altid i én smart pille.

Mad – spiser du sundt?

Mad er en af de største spillere når det kommer til at beslutte om vi skal have ren og pæn hud eller acne. Vi er hvad vi spiser og hvis ikke du spiser sundt kan det også ses på din krop. Hvis du allerede nu ved at du ikke spiser så sundt som du burde, er det den første ting du bør kigge på.

Læs mere på: Frit valg indenfor skønhed/negle/makeup

Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen