Top 3: Serier om Forretning, New York og Magt!

Mangler du en god serie om enten investeringer, forhandlinger eller marketing? Så skal du tjekke disse tre forslag ud, som alle handler om rigmænd i New York, der stræber efter at nå den ultimative topklasse. 

Vi har fundet tre serier, som helt sikkert er anbefalelsesværdige, hvis man vil se nogle inspirerende mænd drive forretning. Alle tre serier scorer et pænt stykke over otte på IMDb, og der er rigeligt med afsnit og sæsoner at gå i gang med. 

3 af de bedste serier om rigmænd fra New York

Her er tre af de p.t. Bedste serier, hvis du mangler en god serie med inspirerende mænd, som prøver at klare sig til tops i forretningslivet. Vi advarer dog om, at deres liv er ikke helt uden intriger. 

Hvis du ikke allerede har givet dig i kast med en til flere af de tre på listen, kan du godt se at komme igang. 

#1 Mad Men

Der blev i alt lavet 7 sæsoner af Mad Men fra 2007-2015 med sammenlagt 92 afsnit. Hovedrollen Donald Draper spilles af Jon Hamm, som er en mystisk og talentfuld mand, som har en lederrolle i et af New Yorks meget prestigefyldte reklamebureauer. 

Serien udspiller sig i 1960’erne, hvor der hersker en masse magtkampe hos reklamebureauet Sterling Cooper. Serien skildre blandt andet en masse historiske temaer som sexisme, racisme, homofobi etc., imens rigmænd kæmper for at opnå status, mens de ryger, drikker og er deres koner utro. 

Det er en utrolig spændende tid som serien foregår i. Der kommer mange aspekter af marketing og livet, som virkelig tager nogle kvantespring i 60’erne, som du sikkert har hørt ofte, var et meget vigtigt årti, hvor J. F. Kennedy blandt andet valgt til præsident.

IMDb-score: 8.6 (184.113 vurderinger) 

#2 Suits

Der kan også blive lavet for mange sæsoner af en serie, og måske bliver Suits et eksempel på dette. Serien starter dog utrolig spændende med, at en narkohandel bliver til et job interview hos en af New Yorks bedste advokater.  

Suits startede i 2011, og der bliver stadig lavet flere sæsoner, hvor de i skrivende stund er godt igang med 9. sæson, som angiveligt skulle være den sidste. Der er lige nu 134 episoder, så hvis man er til lange serier, hvor karismatiske mænd i jakkesæt bliver ved med at genopfinde nye løsninger på, hvordan man kommer ud af en krise, så kan Suits klart anbefales. 

Harvey Specter og Mike Ross er en dynamisk duo, som næsten kan rode sig ud af alle problemer på både den ene og den anden side af loven. Der er nu også et royalt snit over serien, hvor Meghan Markle, som nu er gift med Prins Harry, har en stor rolle i serien. 

IMDb-score: 8.5 (322.749 vurderinger) 

#3 Billions

Billions handler om en kamp mellem advokaten Chuck Rhoades og investeringskongen Bobby Axelrod. Der bliver handlet med milliarder på aktiemarkedet, hvor der bliver taget ufine metoder i brug. Historien er løst baseret på en sand hændelse, men er skrevet og spillet til et drama i verdensklasse. 

Serien udkom i 2016 og der bliver stadig lavet nye afsnit, og sæson 4 har præmiere i 2020. Der er indtil nu lavet 48 afsnit af Billions, og vi glæder os til, at der kommer flere afsnit. 

IMDb-score: 8.4 (58.198 vurderinger) 

Så er der lidt at gå i gang med, hvis du mangler serier om magtfulde mænd i jakkesæt, som har styr på økonomien, marketing, investeringer og forhandlinger. 

Tak til iBob

Afslutningsvis skal der lyde et stort tak til iBob, som via økonomisk støtte har gjort denne artikel mulig. Hos iBob kan du finde et bredt udvalg af kontorartikler, som både udbydes til erhverv og private. Står du og skal udruste kontoret i hjemmet eller i virksomheden, kan du finde produkter hos iBob i høj kvalitet til billige priser. 

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen