Tømning af dødsbo – og hvorfor det er smart

Selvom det aldrig er rart at tænke på, så går livet sin gang og tager til tider nogle af vores elskede med. Og hvis ikke sorgen og manglen på personen var nok, så er der også utrolig meget papirarbejde og praktisk der skal ordnes for den afdøde – ikke just noget de fleste føler at de har hverken lysten eller overskuddet til at gå og bakse med. 

Og det forstår man jo godt, for mange kan det virke svært bare at komme ud af sengen, når de mister deres kære. Derfor er der også en række virksomheder der tilbyder at strømligne processen lidt ved at tømme dødsboet og sælge indboet (selvfølgelig ikke de gamle familiebilleder- og albums – de bliver ALTID lagt til side). 

For mange er denne løsning det bedste, de slipper for at skulle forholde sig til at tømme boet, gøre det rent, sælge alle de møbler og antikviteter som de ikke selv vil have, og få klartgjort boet til at nye lejere flytter ind. Det er meget at ordne, specielt hvis man føler sig ked af det og uoplagt. 

Dødsboer i københavn er et godt eksempel på et sted, hvor det virkelig kan være rart at have professionelle og erfarne tømmere og antikforhandlere på opgaven. I København er det i forvejen svært nok at få genanvendt eller afsat gamle møbler og retro-kunst scenen i København bliver kun større og større – og det skaber konkurrence om know-how. Derfor føler mange også at chancerne for at de bliver snydt er større, hvis ikke de har hundrede procent styr på møblerne og inventarets værdi – her er dødsboforhandlere dine erfarne venner.

Med mange års erfaring inden for netop antikviteter giver de som regel en samlet vurdering på alt husets afsættelige inventar, og de er også som regel utroligt interesserede i danske designermøbler – noget der kan være svært at genkende, hvis ikke man har øjet for det. For mange er professionelle dødsbobehandlere vejen at gå. Så kan med bedre processere sorgen og komme ovenpå igen – uden alt den ekstra unødvendige stress, som der kan være forbundet med at skulle tømme sin afdøde vens/partners lejlighed eller villa.

Derudover er det mange bekendt, at det også kan føles lidt ubehageligt at gå og rode i sin bekendtes allermest personlige ting, tøjskabet, toiletartiklerne og så videre, og så gør det overhovedet ikke situationen mere spiselige at man i forvejen går og er småked af det efter cermonien. 

Tømning af dødsboer er smart, både for dem og dig. 

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen