Tid til at friske dit hjem op

Wallstickers er en fantastisk mulighed til dig, der synes, at det er tid til at friske dit hjem op og få nogle nye omgivelser, der ikke koster en bondegård.

Det oplagte du kan gøre er at bruge wallstickers i dit hjem.
Wallstickers er slags ’store klistermærker’, som sættes fast på: vægge, døre, gange, lofter, kontoret, badeværelset, entreen, køkkenet, postkassen, herreværelset og hvor du ellers har fantasi til at sætte det op. Det fås i alle tænkelige farver, former, mønstre, størrelser du overhovedet kan komme i tanke om og med næsten alle tænkelige ordsprog og ord. Er du madinteresseret, elsker at rejse, leger med ord og citater, har brug for en kærlig reminder, går op i sport, religion, dyr eller stjernetegn – ja, så er wallstickers det helt rigtige til dig.

Du kan nemlig få alle de wallstickers du kan komme i tanke om og du vil altid med garanti kunne finde noget, der passer til lige netop dig eller din families smag. Måske er du lige flyttet hjemmefra og du har ikke råd til dyre malerier eller rammer, så er wallstickers det helt rigtige til dig. Eller måske er dit barneværelser blevet for barnligt og nu er det tid til at få et andet udtryk og et andet look til dit værelse, kom ind og få en masse inspiration her: wallstickers

Wallstickers er også en helt fantastisk gave til din partner, hvis du vil minde vedkommende om jeres kærlighed til hinanden eller I vil minde hinanden om de værdier, som I går op i og I efterlever i jeres hjem, i jeres egne trygge rammer. Det kan også være en fantastisk gave til et familiemedlem, ven eller kollega, som skal have noget lidt anderledes.

Det er den perfekte måde at sige til vedkommende at du tænker på ham eller hende ved for eksempel at købe en wallsticker, som siger noget om jeres relation eller siger noget om den person, som du giver det til. Hvis du for eksempel ved, at din kollega har rejst meget rundt i verden, eller har tænkt sig at rejse rundt i verden når opsparingen er på plads, kan du passende købe et ’verdenskort’ som wallsticker, som vil minde din kollega om dig og om den rejse, som han eller hun snart skal ud på. Wallstickers er heldigvis ikke den helt store udskrivning rent økonomisk, du kan derfor skifte dem ud så ofte du vil og prøve dig frem med nogle forskellige motiver. 

 

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen