Sørg for ren luft med et ventilationsanlæg

Et velfungerende ventilationsanlæg er vigtigt for at skabe det ultimative bedste arbejdsmiljø på en arbejdsplads. Luftstrømningen skal køre optimalt, med frisk og ren luft strømmende ind i lokalet, og en konstant udskiftning af luft. 

Når du skal have styr på din ventilation skal du hive fat i JH, som både kan levere og montere ventilationsanlæg, samt filtre til ventilationsanlæg. Du får god kvalitet, fantastisk service og de bedste priser hos JH. Læs mere inde på deres hjemmeside Nilan filter, eller læs med her og bliv introduceret til ventilationsanlæg og filtre fra JH. 

Få det bedste indeklima

Et ventilationsanlæg sikrer ren luft samt varm og kold luftcirkulation. Du får dermed både muligheden for at justere temperaturen i dine lokaler, samt en sikring af, at indeklimaet er frisk og rent. Et ventilationsanlæg kan hjælpe med at komme af med skimmel, fugt, lugt og CO2. 

Et ventilationsanlæg indfører frisk luft udefra, samt cirkulerer den indelukkede luft ud. Du undgår lugte og støvpartikler, og derudover mindsker du dit energiforbrug ved at justere temperaturen i lokalet med dit ventilationsanlæg. 

JH kan levere og montere ventilationsanlæg, som holder længe. Når først du har fået installeret et ventilationsanlæg, så er vedligeholdelsen nemt og simpelt. Du skal engang imellem skifte til friske filtre, så du fortsat sikrer en ren luft igennem din ventilation. Dette kan JH også være behjælpelige med!

Køb Nilan filtre af den bedste kvalitet

Nilan Comfort 300 serien byder på de bedste filtre af top kvalitet. Filtrene kan enten fås i en standard model og i en pollenfilter udgave. De fås i mange forskellige størrelser, afhængigt af din type ventilationsanlæg.

Pakkerne kommer i forskellige størrelser, oftest med 8 styks filtre, som er det der kaldes en årspakke. Du skal nemlig cirka skifte dit filter 8 gange om året, og dermed har du sikret vedligeholdelsen til dit ventilationsanlæg for et helt år. 

Du kan købe alle Nilan Comfort 300 filtrene inde på hjemmesiden Nilan filter

God service fra JH

Står du og mangler hjælp eller inspiration til dine muligheder for et sundt og rent indeklima, så står JH klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål og tvivl. Du kan altid ringe eller skrive til JH og få en uforpligtende samtale om dine muligheder.

Du kan også besøge dem på deres adresse i Silkeborg, hvor du kan se og pille ved de forskellige produkter, og få en idé om hvad et ventilationsanlæg egentlig betyder i praksis. 

 

Indlæg oprettet 135

En tanke om “Sørg for ren luft med et ventilationsanlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen