Skal du opgradere dit sexliv? Mænd kan også bruge sexlegetøj

Dette indhold er sponsoreret

Selvom det måske er mere normalt at tale om sexlegetøj for kvinder, så skal det ikke være forbudt for mænd også at eksperimentere med sexlegetøj. Det kan være, at du selv har tænkt, at det ikke er noget for mænd, men så kan det også nemt være, at du snyder dig selv for en god oplevelse. I denne artikel kan du læse mere om sexlegetøj til mænd, og så kan det være, du finder ud af, om det er noget, du selv skal prøve kræfter med.

En pumpe til penis

Der findes faktisk en del forskelligt sexlegetøj til mænd, så du kender nok ikke det hele. Men hvis der er noget, man for det meste har hørt om, så må det være en penispumpe. Dette er noget, man kan bruge, hvis man f.eks. gerne vil forøge størrelsen, eller hvis man er en transkønnet mand, der har brug for hjælp til rejsning.

En oral stimulator

Det er nok de færreste mænd i verden, der ikke holder af at blive givet oralsex. Det er bare ikke sikkert, at man altid lige kan finde nogen, der har lyst til at gøre det sammen med en. Så kan det være, at du skal overveje at bruge penge på en oral simulator. Det er også vigtigt, at man kan hygge sig med sig selv.

Penisringe – et hit for mange

Det kan også være, at du har lyst til at prøve kræfter med en penisring. Sådan en kan man f.eks. bruge, hvis man gerne vil kunne holde længere under et samleje. Der er mange mænd, der har udfordringer med at holde så længe, de gerne vil, så det er ikke noget, man skal skamme sig over. Det er dog noget, som man kan få en smule hjælp til, og det er der heller ikke noget i vejen med.

Stimulans til anus

Det er efterhånden kendt blandt mange, at mænd har et g-punkt i anus. Hvis det er noget, du har lyst til at udforske, så kan du med fordel vælge at kigge efter sexlegetøj, der kan hjælpe dig med dette. Det kan f.eks. vælge dildoer eller analkugler. Hvis du tænker, at du har lyst til at udforske dit sexliv med sexlegetøj, så er der et stort udvalg, som du kan gå på opdagelse i. Du skal huske, at der ikke er nogen i vejen med, at man gerne vil udforske sine egne lyster.

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen