Simplefest – en måltidskasse for dig

Er du til mad, som er let at tilberede, og som er hundrede procent økologisk? Hvis du kan nikke ja til dette, så skal du kigge mod Simplefeast. Simplefeast måltidskassen er skabt til den kvalitetsbevidste forbruger, som virkelig værmer om miljøet. Læs med her, hvis du ønsker at bliver klogere på Simplefeast\’s koncept.

SimpleFeast startede oprindeligt med, at være en inspiration til madlavning i hjemmet, hvis kreativiteten var forsvundet, og man ønskede at blive inspireret. Mange danskere lever en travl hverdag, og har derfor mindre tid til, at hygge om maden. Det ender derfor ofte ud i Take Away eller noget andet hurtigt mad, uden meget næring, som kroppen har brug for. Det vil SimpleFeast gøre op med – meget simpelt!

Simple Feast tilbyder dig klimavenlig mad, hvilket betyder, at du undgår kød, plastik og flamingokasser samt, at de udelukkende gør brug af økologiske råvarer. I starten var det kun én ud af fire retter som var vegetariske, mens der i 20 procent af retterne var kød. I dag er Simple Feast 100 procent kødfri, og er derfor plantebaserede færdiglavet måltidskasser. Grunden til, at de har valgt kødfrie retter er, at plantebaseret kost kan hjælpe på livsstilssygdomme, og det samtidigt nedbringer klimaaftrykket. Med andre ord er Simple Feast helt igennem vegansk, så alle kan være med, hvis man ønsker at benytte sig af Simple Feast. Man kan altså med rigtig god samvittighed benytte Simple Feast, og man vil helt sikkert ikke fortryde det.

Når du bestiller en måltidskasse fra Simple Feast, kan du være sikker på, at altid få 100 procent økologisk, vegansk eller vegetarisk plantebaseret mad, med fokus på bæredygtighed. Den mad du får leveret er lavet uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Det mad du får leveret fra Simple Feast er baseret på den nyeste forskning bag planterig kost, og du vil hver dag opleve nye og spændende retter. Måske du tilmed lærer, at bruge krydderier og ingredienser anderledes? Hvert måltid er tilberedt med kærlighed, er sunde og fyldt med smag. Du får altså en helt igennem ren oplevelse med Simple Feast, og din krop og sind vil værd dig evigt taknemmelig. 

Det er ikke bare tilfældigt hvilke ingredienser, som kommer i måltiderne Simple Feast laver. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje, så du får alt den næring som du har brug for, når du skal opretholde energiniveauet til en travl hverdag. Da det er en planterig kost, er det vigtigt, at man tænker over sammensætningen af mad, så man får den næring og vitaminer man har brug for, da man ikke får protein fra kød. Du vil derfor i alle måltiderne få masser af planteprotein. Planter er en god kilde til protein, såfremt man fokuserer på de rette ingredienser.

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen