Se dansk tv i udlandet med VPN – simpel guide

Har du nogensinde været på ferie, og forsøgt at se noget danske fjernsyn, eller forsøgt at åbne dine streaming tjenester, for at se nogle af de serier og film du er vant til, så har du med stor sandsynlighed også oplevet at du ikke kunne komme til at logge på, fordi du var geografisk blokerede.
Ifølge den danske lovgivning, så skal de forskellige danske streaming tjenester som tilbyder at man kan se enten streaming eller fjernsyn, sørge for at der er en geografisk blokering, så man i udlandet ikke har adgang til disse muligheder.

Dette er til stor scene for alle danskerne som er på ferie, og som gerne på turen eller på hotellet vil se nogle af deres danske serier, eller følge med på TV2 med nogle nyheder og lignende.

Derfor kan du heldigvis udnytte løsningen som hedder VPN. Vi vil her fortælle hvad VPN er.

Hvad er VPN?

VPN står for ’’Virtuel private network’’ og betyder at du bruger et virtuelt privat netværk. Din internet adresse vil blive kørt igennem en anden server en den du normalt køre igennem, hvilket betyder at du kan simulere at du er på en anden adresse end du rent faktisk er. Hvis du eksempelvis er i Spanien, så kan du logge på en server i Danmark og se dine danske streaming tjenester i udlandet, fordi den danske streaming tjeneste ’’tror’’ at du er i Danmark.

Sådan gør du

Du skal starte med at finde den bedste vpn udbyder som passer til dit behov. Her findes der mange forskellige udbydere, men NordVPN er en af de mere kendt udbydere til VPN.

Når du har valgt den bedste VPN, så skal du købe VPN softwaren, og derefter logge på en dansk server. Når du har gjort det, så kan du logge ind på dine danske streaming tjenester og se dit almindelige indhold, præcist som du er vant til i Danmark.

Så for at opsummere gør du således.

  1. Køb en VPN tjeneste
  2. Log på en Dansk server
  3. Log ind på din danske streaming tjeneste
  4. Nu er du klar til at se danske streaming tjenester og se danske tv i udlandet

Se amerikansk Netflix i Danmark

Du kan også udnytte din VPN til at se amerikansk Netflix i Danmark, ved at logge ind på en server I USA og derefter oprette en konto hos Netflix. Så vil du kunne logge ind og se hele det amerikanske indhold hos Netflix, som er mellem 5 og 6 gange større end i Danmark.

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen