Sælg dine designer tasker online

Er du også brændt inde med en hel masse tasker som du simpelthen ikke ved hvad du skal stille op med? Tænker du at det ville være bedst at få dem solgt men at du ikke lige kan tage dig sammen til at gøre det? Mangler du motivationen til at få det gjort? Og en simpel og overskuelig måde?

Og hvad med den der lidt dårlige samvittighed der nager dig hver gang du åbner klædeskabet og ser alle de dyre designer tasker som bare ligger i én stor bunke og samler støv. De tasker som før var essentielle for dig men som nu kunne gå til nogle som rent faktisk ville sætte pris på dem i hverdagen. Og faktisk også få dem brugt.

Hvis du kan nikke ja til nogle af de ovenstående ting og spørgsmål så er du landet det helt rigtige sted. Via sælg taske bliver det gjort muligt for dig (helt uforpligtende vel at mærke), at få et reelt tilbud på hvad din taske er værd. Og som om det ikke skulle være nok, så kan du ovenikøbet gøre det hele online. Det eneste du skal gøre er at skrive hvilket mærke, model og reference nummer din taske har. Så skal du beskrive taskens stand og sidst men ikke mindst uploade billeder som eksperterne herefter kan laves deres professionelle vurdering ud fra.

Det er ligeså enkelt som det lyder og derfor er der ikke flere dårlige undskyldninger for ikke at få taskerne solgt mere. For at gøre det nemmere for dig som kommende sælger hos os nævnes der her en kort forklaring på hvilke aspekter der afgør prisen af en brugt designer taske.

Hvis det er en model der er særligt eftertragtet er prisen automatisk højere og det er altså ikke kun nyprisen der spiller ind. Efterspørgslen kan ligeledes variere med årene og det kan skifte meget hvilken model der er populær. Nypris er med til at vurdere tasken da det jo skal kunne betale sig for køberen også at købe tasken gennem os. Med en kvittering og dustbag kan man komme rigtig langt og der kan forlanges minimum 10% mere for tasken.
Sidst men ikke mindst er standen altafgørende for hvad man kan forvente at få for den.

Så hvis du føler at du har nogle tasker du rent faktisk ville kunne få vurderet til en ordentlig pris og du hellere vil have pengene end en taske der ligger og samler støv så skal du læse videre via dette link sælg taske

Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen