Sådan giver du din kvinde en orgasme

Når en kvinde kommer, er det for mange mænd det største skulderklap man kan få. Hendes støn er anderkendende ord i dine ører, for de vidner om at du har gjort det rigtigt. Og godt.

Desværre er kvindens orgasme ikke altid let at finde vej til og ofte kræver den væsentligt mere arbejde end mandens. Derudover er der kvinder der kan have så svært ved at komme, at de aldrig har prøvet at få en orgasme før.

Du har en svær, men ikke umulig opgave foran dig, hvis du håber på at give din kvinde en orgasme. I artiklen her vil vi forsøge at hjælpe dig med at få hende i mål.

Få styr på det mentale

Når det kommer til sex er det fleste mænd ret simple; et par ryk i banditten og så er den sag klaret. Anderledes komplekst er det med kvinder, som ikke bare har behov for fysisk stimulering, men også den rette mentale tilstand. Man siger typisk, at kvindens orgasme afhænger ligeså meget af det der foregår i hendes hoved, som det du gør ved hende.

Du kan altså være den dygtigste elsker i mandsminde, som kender alle de små tricks som får kvinder op at ringe, men hvis hun ikke er i den rigtige sindstilstand, vil du komme til at arbejde forgæves og uden en orgasme som belønning for strabadserne.

For at forberede hende på en orgasme, skal du derfor gøre dig umage med at få hende til at føle sig tryg. Kvinder kan være meget selvbevidste og opmærksomme på deres kroppe, men hvis du giver hende oprigtige komplimenter og får hende til at føle sig lækker, vil det med garanti hjælpe.

Brug sexlegetøj

Det er ligegyldigt om du er udrustet som en hest, kan gøre umulige ting med dine fingre eller slikke som en sulten hund – når det kommer til sexlegetøj kan du med garanti ikke være med. Mandens penis er rigtigt nok lavet til sex og den fungerer da også udmærket til at tilfredsstille kvinder. Sammenlignet med en vibrerende dildo, en klitorisvibrator eller noget tredje sexlegetøj til kvinder, kan du dog godt pakke sammen. Sexlegetøj er nemlig skabt udelukkende med seksuel nydelse for øje. Det samme kan man ikke helt sige om din bedste ven i underbukserne.

Vil du tage en genvej til hendes orgasme, kan du derfor med fordel investere i det rigtige udstyr. Der findes et enormt udvalg af sexlegetøj til kvinder, men særligt det der vibrerer og/eller stimulerer hendes klitoris er effektivt! 

Husk forspillet!

Det er ikke altid det man som mand har mest lyst til og faktisk vælger mange helt at springe det over, men et godt forspil er stort set altid en nødvendighed, hvis du gerne vil have din partner til at komme. Mænd kan se en nøgen kvinde og så er de klar til sex. Hos kvinder skal der mere til og det er derfor nødvendigt at du bruger tid på forspillet. Gerne lang tid endda.

Start langsomt ud og brug lang tid på at kærtegne hendes krop med dine hænder, din mund og din tunge. Før eller siden vil hun forhåbentligt være så opstemt, at hun ender med at tigge dig om at gå ombord.

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen