Rolex: En guide til dit næste ur

Du har gået og spinket og sparet hele året. Julen nærmer sig nu, og det er tid til, at du skal give dig selv en julegave. Den store julegave, du har fortjent og nu har råd til. Et Rolex-ur. Det er ikke ligefrem nemt og hurtigt at spare sammen til sådan en ur. Et ur fra Rolex er eksklusivt og derfor også i den dyre ende af skalaen. Derfor bør du være sikker på, hvad du går ind til, og hvad du er ved at investere i. Kort sagt, bør du have et overblik over de forskellige ure, som Rolex har på markedet. Herefter kan du gå på jagt efter det ur som passer dig bedst – og som passer din økonomi bedst. Læs mere hos Swisstime.dk hvis du vil blive klogere på det store sortiment af Rolex-ure som findes i dag. 

Prøv med en auktion

Der er ingen tvivl om, at et ur, fra den ikoniske og eksklusive schweiziske urmager Rolex, også er det dyrt ur. Det er næsten lige meget, hvor mange penge der så skulle stå på din konto. Det er bare ikke blot et greb i lommen. Til gengæld er der mange forskellige måder at anskaffe sig et Rolex på. Er du samler eller er du på jagt efter en god handel, kan det være, at du skal tage udgangspunkt i auktioner. I Danmark er der auktionshuse som Bruun Rasmussen og Lauritz.com, som begge næsten altid har ure fra Rolex på auktion. Disse er ure både til flere hundrede tusinde og til 20.000 kroner, som er i den lavere prisklasse. Alt dette kommer til gengæld an på urets stand, og hvor eksklusivt og produceret det er. Disse ting spiller ind, når det kommer til et urs pris på en auktion. Til gengæld kan du også være heldig og finde et i en fin stand, men til en lavere pris. 

Den dyre investering 

Kigger vi på de dyreste ure fra Rolex, finder vi ure som  Daytona, GMT, Sea-Dweller og Rolex Submariner. Disse navne er sikkert også nogle, som du har hørt før, hvis du interesserer dig for Rolex og deres ure. Sådanne ure er ofte oppe i den høje ende af prisskalaen, og er derfor måske ikke det første ur, som du skal købe. Det er ofte også de ure, som har en masse specielle features, som du nok heller ikke har brug for. Nogle som kan se klokken på mange forskellige måder, nogen som kan tåle at komme ned på havets bund og meget mere. Alt sammen ting, du som sådan nok ikke får brug for, men som er sjove at have. Vil du til gengæld virkelig i gang med en investering, så skal du have fat i sådan et ur. Her kan du også pimpe lidt med materialerne, hvis du vil have et ur fra nyt og som er meget eksklusivt. Det gælder eksempelvis at købe et ur i guld i stedet for stål, og at købe et ur med diamanter, hvis du er til det.   

Et rolex ur er i gennemsnit steget over 150% det seneste år så det kan være en utrolig smart investering. Har du ikke pengene selv og får mulighed for akut at købe et af de mere efterspurgte modeller kan du lave en finansering af uret eller måske endda finde et kviklån – så længde du betaler dette tilbage ASAP!

Den mindre dyre investering 

Er uret din første investering i ure, bør du til gengæld overveje at starte stille og roligt. Det gør du ofte med den type Rolex, som du måske ikke rigtig har hørt om før. Det gælder for eksempel Air King, Day Date, Datejust og Explorer. Du kan også tage udgangspunkt i et kompromis af materialer ved for eksempel at droppe guld og bling. Ofte er det også disse ure, som ser mere autentiske ud, når det gælder Rolex. Det ligner ikke noget, du har skaffet på et marked sydpå, og det kommer heller ikke til at ligne noget, som du senere kan blive træt af.

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen