Rengøring af tæpper for mænd – Sådan renser du tæppet

Som mænd, så er det ikke altid ting som tæpperensning, som vi går op i, og det er ofte heller ikke noget mænd generelt er dygtige til, men det er for alle der har tæpper et stort problem hvis de ikke engang imellem bruger renset og gjort rent. Derfor har vi valgt at lave en miniguide, som du kan bruge når du skal rense dit tæppe.

Sådan gør du

Det første du skal gøre, er at finde ud af præcist hvor du vil rengøre dit tæppe. Er der kommet en plet som skal fjernes, eller skal du bare have rengjort hele tæppet, så skal du gribe det an på forskellige måder, men dog med minder disse metoder en smule om hinanden.

  1. Du skal starte med at finde ud af om der er nogle pletter som skal fjernes, som eksempelvis rødvinspletter, fedtpletter eller lignende pletter, som kan være svære at få fjernet fra tæppet, så de er usynlige efterfølgende.
  2. Derefter skal du have købt tæpperens som er helt og aldeles nødvendigt når du skal fjerne pletter fra dit tæppe. Med tæpperens så skal du blande det op og få det rørt op til skum, så du kan smøre skummet på det valgte område. Når du gør dette, så vil det have den bedste effekt. 
  3. Nu skal du fjerne skummet og vaske efter med vand, for at sikre at alt skummet er fjernet, så du står tilbage med et tæppe som gerne skulle være pletfrit.

Alternativt så skal du anskaffe dig en tæpperenser, som vi lige kan give en kort beskrivelse af.

Tæpperenser

En tæpperenser er en maskine der renser tæppet helt uden at du skal døje med det. Med en tæpperenser, så vil du kunne hælde tæpperens i maskinen, og så vil den have børstehoveder som kan børste skummet ordentligt ned i tæppet, så det direkte bliver masseret ned i tæppet og derved bliver masserede direkte ind i pletterne som måtte være på tæppet.

Hvis du har et stort tæppe, så vil du opleve at det går lagt hurtigere med en tæpperenser, fordi den på få sekunder både blander tæpperensen, får det hældt ud på tæppet og øjeblikkeligt efter får det fjernet igen.

Denne øvelser tager få minutter og er noget af det letteste man som mand kan gøre, for at få rengjort tæppet.

Sørg for at få rengjort dine fingre ordentligt bagefter

Når du bruger tæpperens, så vil du opleve at dine fingre kan blive påvirket af det hårde rengøringsmiddel som kan løsne alle former for pletter på tæppet. Derfor kan du med fordel anskaffe dig en billig håndsprit dispenser som du kan have stående hvis du gerne vil sikre at dine fingre ikke tager for meget skade af tæpperensen.

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen