Podcast anbefalinger – hvis du mangler noget godt at lytte til!

Podcast anbefalinger – hvis du mangler noget godt at lytte til!

Mens jeg vasker op, folder vasketøjet, støvsuger eller dyrker motion forkæler jeg altid mine ører med podcast. En nem, enkel og smart måde til at koble af på og lade sig fortrylle ind i en anden verden. Det gør desuden de sure pligter 1000 gange sjovere. Derudover kan jeg også varmt anbefale, at du går dig en lang tur i enten skoven eller langs vanden til lyden af din favorit podcast. En genial måde både at få motion på samt stresse af fra virkeligheden og det evige hektiske tempo, den altid kører i. 

Jeg har ofte selv manglet inspiration til podcast – og derfor synes jeg, at denne artikel skulle indeholde netop det; anbefalinger til gode podcast der med garanti gør din hverdag sjovere. Samtidig er det også din bedste ven, når du skal en tur i fitness, løbe, cykle eller alt andet, der giver høj puls. Kæmper du med at dit BMI tal, gør podcast alting en del nemmere at komme i gennem.

Jeg bruger desuden forskellige apps, når jeg hører podcast. Min favorit er betalingsappen, Podimo. Der findes dog et hav af gode tilbud og kampagnekoder – eksempelvis hos forskellige influencers på Instagram – som gør Podimo ganske billig. I min optik er det værd én krone værd. Derudover anvender jeg også Spotify, hvor du kvit og frit kan finde mange gode podcast uden at betale en rød reje. Desuden er alle Iphones udstyret med appen Podcast, hvor du ganske gratis og nemt også kan finde en del, der er værd at lytte til. Det største udvalg er dog, hvis du spørger mig, at finde på Podimo. 

Mads og A-holdet 

Hvis du ligesom jeg gennem mange år har været trofast lytter af Mads og Monopolet, vil du med garanti elske denne podcast. Konceptet er det samme, stemningen og tonen en anelse friere og underholdningen helt i top. Podcasten udkommer ugentligt, og jeg glæder mig ALTID til at lytte til den næste episode. En kæmpe anbefaling herfra. 

Klovn-podcast

Personligt er jeg MEGET stor fan af serien, Klovn, hvilket denne podcast måske også kræver, hvis du skal elske den bare halvt så højt, som jeg gør. Værterne, samtalerne, gæsterne og hele pointen bag podcasten er i min optik fuldkommen genial. 5/5 stjerner herfra!

Anden til Venstre

En podcast der dykker ned i livet som den anden til venstre, og som sætter fine og nuanceret ord på livet med en partner i rampelyset. Dygtige Stephanie Fisker inviterer forskellige gæster ind til interessante samtaler med gode perspektiver. Desuden er Stephanie en vidunderlig vært!

Fisker i egen sø

Atter med Stephanie Fisker som vært – og denne gang har hun trofast selskab af hendes mand, Kasper Fisker – den forhenværende fodboldspiller. Her tales der ærligt om livets op- og nedture. Et underholdende element jeg altid elsker at lytte til. 

Sitter-podcast

Er ALTID hyggelig at lytte til og er ideel at tage med på farten eller hen over opvasken. Et dejligt afbræk!

Mord i Nord og Mørkeland

To anbefalinger i én. Er du til mord og gys er disse to podcast lige noget for dig! 

Rigtige venner

Er en hyggelig podcast, der i selskab med værten og en gæst tager dig gennem yndlingsserier. Alt lige fra Friends til SKAM. 

 

Indlæg oprettet 135

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen