Pension i Danmark? Læs dette først

Selvom det er de færreste mennesker, der ikke går og drømmer et hus i de varmere himmelstrøg, så er det faktisk de færreste der rent faktisk vælger at arbejde mod det i livet – og hvordan kan det egentligt være? 

Os danskere bruger halvdelen af året på at klage over hvor mørkt og koldt der er, og hvor meget vi ville ønske at vi boede i et andet- og varmere land, og stadig er det sjældent at opleve nogen der rent faktisk har gjort op med kulden. 

Denne artikler griber fat i et par gode grunde til at rykke teltpløkkerne op i dit otium, og finde nogle varmere himmelstrøg at sidde under – det kunne øge din livskvalitet markant.

Grund #1 – Det er billigere down south

Det kan ikke komme som nogen overraskelse at danske huse topper listen over pris pr. mursten når der sammenlignes med eksempelvis et hus i Mijas. Ved at investere dine pensionspenge i nogle eksotiske mursten, giver du ikke bare dig selv en garanti for bedre vejr, du køber også billigere end du kunne i Danmark og dermed får du flere penge til dig selv. 

Desværre bruger mange pensionister lige mange nok penge (i min optik) på at putte et tag over hovedet på dem selv, og det er jo slet ikke der pengene burde gå hen, de burde gå til gode oplevelser og hyggelige stunder.

Sammenligner vi en normal bolig på små hundrede kvadratmeter med en bolig af samme type i Malaga, så har du altså mange penge at spare. 

Grund #2 – Der er et helt samfund omkring det

Selvom det ikke er en meget normal ting at rykke fra Danmark når man kommer op i årene, så er der alligevel stadig mange ældre der vælger at gøre det – og de rykker som oftest de samme steder hen. 

Det betyder at du godt kan regne med at få både nye venner og bekendte, hvis du rykker til en af de områder der i forvejen er velset at Danskere – og det kan alligevel noget. Når man kommer op i alderen bliver det der med at få nye venner- og bekendtskaber nemlig ikke just lettere, og derfor er det rart at kunne få det når man flytter. 

Et fællesskab på farten er også en af de ting der holder hjernen og sindet i den yngre ende, det er så nemt at gå i forfald, hvis man bare sidder dag ud- og dag ind på et plejehjem. 

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen