Oplev smukke Thailand på en rundrejse

Thailand er ét af de Asiatiske lande, vi kender allerbedst. Vi forbinder det med varme, smukke sandstrande, billig og lækker mad og en sød og behagelig befolkning. Det er også rigtigt, men Thailand er meget mere end det. Thailand er oplagt som et rundrejseland, hvor du oplever både syd og nord, øst og vest samt storbyerne og øerne. 

Ø-hop

Koh Samui Thailand er en af de fantastiske øer i Thailand. Det er sikkert også en af dem, du har hørt om før, det er nemlig den anden største ø i landet, og den består sammen med 80 andre småøer af marineparken, der ligger ud for Bandon Bay. Du kan nemmest komme dertil ved at flyve indenrigs fra Bangkok, men du kan også komme dertil med båd, hvis det huer dig bedre.

Øen har alt det, du har brug for på din ferie med store, flotte hoteller, restauranter og barer og en masse fantastisk mulighed for dykning. Øen byder også på en masse muligheder for at opleve og opdage, så du ikke kun skal på daseferie. Hvis du tager rundt på øen, vil du se unikke vandfald i regnskoven ligesom du vil passere den smukke og store Buddha statue, der står, ligesom der er mulighed for at tage på vandre – og trekkingture i regnskoven og se store, smukke klipper og et rigt dyreliv.

Er I til dykning er der også gode muligheder for det, men det bedste sted vil nok være, hvis I hopper på en færge til Koh Tao, der er en ø en lille sejltur væk. Her er den ultimativt bedste dykning på et af verdens bedste steder. En oplevelse for livet. Hvis I ikke har dykkercertifikat, er det naturligvis en mulighed at snorkle, som også er en fantastisk oplevelse. På samme måde kan I lave et lille ø-hop og besøge flere af de omkringliggende øer og opleve det bedste af Thailands øliv. 

Oplev Bangkok på samme tid

Hvis I alligevel skal til en af de mindre øer og skal med indenrigsfly fra Bangkok, er det måske en oplagt mulighed at bruge et par dage i den vilde hovedstad. Her kan du opleve en helt anden side af Thailand, end du får at se på øerne, hvor du kommer helt ned i gear i modsætning til det pulserende storbyliv, der er i Bangkok. Et par dage i starten af ferien i hovedstaden til at opleve det travle og det mere rigtige Thailand kombineret med et par ugers øhop på de små, fantastiske øer, så er ferien vist ret tæt på planlagt. 

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen