Min yndlings online shop – og hvorfor jeg shopper online

Indholdsfortegnelse

Lad mig bare starte med at erkende det blankt: Jeg elsker at shoppe online.

Eller, det kommer faktisk til at lyde forkert. For egentlig er det kun den ene del af de to ord, shoppe online, som jeg elsker. Og det er ikke ordet shoppe. Det er kun den online del, jeg er vild med.

For jeg kan faktisk overhovedet ikke lide at shoppe. Jovist, måske en dag eller tre om året, når det lige falder mig ind at kigge interiør i en hyggelig lille gadebusik. Men størstedelen af de gange, jeg køber noget, er det efter devicen:

Få det overstået og kom videre.

Jeg bryder mig ikke om det; der der med at trave ind og ud af butikker og kigge på varer sammen med en flok andre mennesker. Først og fremmest er der det dér element med at gå ind og ud hele tiden. Enten fryser man udenfor, eller også er man ved at falde om af varme inde i butikken, hvor man går rundt med sin store overfrakke på. For altså, hvordan kan man kigge på varer, hvis man også skal holde en frakke? Man kigger jo med fingrene. Ikke? 

Jeg gør i hvert fald.

Så det duer ikke.

Og så er der det der stress-element, når man kan se, at der kun er én bluse tilbage i den størrelse, man skal bruge. Og der er en anden dame på vej i lige linje derhen, med blikket stift rettet mod netop den bluse.

IKKE hyggeligt.

Nej, så er online shopping bare bedre. Og særligt én butik er jeg glad for at benytte online. Den kommer her – mit bud på den bedste online shop

Boozt

Fordi tøj er det jeg hader allermest at købe ude i den virkelige verden. Så står man der, helt svedig i omklædningsrummet, og tager tøj af og på og af og på og af og på, hver gang man skal ud at hente noget nyt og ind og prøve igen. Og stressen over, om ekspedienten nu kommer og hiver forhænget op, eller smugkigger ind, mens jeg står i en akavet stilling og absolut ikke skal have hjælp. I don\’t like it.

Boozt sender tøjet hjem til mig, og så kan jeg prøve det i fred og ro. Det er fedt. Det eneste, jeg ikke kan lide, er, at der desværre går en del naturressourcer til spilde, både med transporten frem og tilbage og med den megen plastik, tøjet er pakket ind i.

Til gengæld gør Boozt det let at søge efter og købe bæredygtigt produceret tøj – så det opvejer i den grønne retning.

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen