Lindre smerter med en massagepistol

Det danske marked er det seneste års tid blevet opmærksomme på fordelene ved at bruge en massagepistol til at lindre smerte eller ømhed i kroppen. Det er en utrolig effektiv måde hvorpå man kan give sig selv en message uden at skulle betale dyre domme hos en massør.

Sådan fungerer en massagepistol

Massagepistolen fungerer ved at en blød kugle pulserer hurtige/kraftige vibrationer i muskelområder og dermed effektivt løsner spændinger i disse områder.

Der skal ikke gøres meget andet end at tænde for maskinen og stille og roligt køre maskinen rundt i de områder der har behov for massage. De hårde stød tvinger musklerne i området til at løsne sig op og det giver over tid en mere afslappende krop der er i balance med sig selv.

De 2 indstillinger i massagepistolen

Der er 2 overordnede elementer: Massagehovedet og massagepistolen.

Messagehovedet kan have forskellige hårdheder alt afhængig af hvilken model du vælger at bruge. Derfor anbefaler vi også at købe kvalitets massage pistoler i stedet for de billigste der er på markedet. Det sikrer at du får den rigtige mængde tryk.

Vibrationsniveauet i massage pistoler kan ofte indstilles og det er meget personligt hvor hurtigt og hvor hårdt man ønsker at massagepistolen skal massere.

Hvordan vælger man den rigtige til sig selv?

For langt de fleste er den væsentligste faktor prisen. En massagepistol kan fås i alle prisklasser og der kan faktisk være utrolig stor forskel på kvaliteten af dem. Det man skal huske på er dog som ved helt almindelige massører – at en massage er ikke altid bare en massage.

En billig, men dårlig, massør kan faktisk gøre mere skade end gavn. Spar derfor hellere lidt ekstra op for at købe en ordentlig massagepistol i stedet for bare at vælge den billigste.

Efter prisen er det klart også vigtigt at tjekke op på vægten af massagepistolen. Her er de billigste igen ofte tungere fordi materialerne ikke er de bedste. Det er vigtigte at huske at man skal bære denne (ofte i én hånd) i længere tid og det kan derfor være slidende at bære en alt for tung maskine i bare kort tid!

Efter vægten er det også vigtigt at kigge på vibrationsniveauer tilgængelige i maskinen. Nogle maskiner har slet ingen indstillinger for at indstille dette, mens andre giver stor mulighed for at personificere sig massagespistol.

Konklusion

Massagepistoler kan være utrolig afslappende hvis man finder én der passer ind i ens budget samt har de indstillinger der passer bedst til ens behov.

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen