Investering for begyndere – Sådan investerer du din opsparing

Kunne du godt tænke dig at komme i gang med at investere din opsparing, fordi du har fundet ud af at den bare står på kontoen og mister sin værdi grundet inflationen? Eller har du lyst til at se hvordan du kan få dine penge til at arbejde for dig?

Så passer denne artikel helt perfekt til dig, da du vil få vist hvordan du kommer nemt i gang, men også hvilke former for investering du kan komme i gang med, uanset om du er nybegynder eller en mere erfaren investor.

Sådan kommer du nemt i gang

Når du skal i gang med at investere, så er det først du skal gøre, at finde ud af hvad du skal investere i. Der er nemlig mange muligheder for at investere sine penge, men det er ikke alle der passer lige præcist til dig. Du skal finde ud af hvilken slags risiko du har interesse i at tage, når du investere dine penge, og du skal finde ud af hvor meget du forventer at skulle tjene på dine investeringer.

Så snart du har gjort dette, så vil følgende måde at starte op på være således:

  1. Find det du skal investere i.
  2. Start med et lille beløb, for at teste investeringsmuligheden af og lav de første begynderfejl.
  3. Når du har fået mere erfaring, så kan du lave månedlige overførsler, så du løbende opbygger erfaring og forbedre din strategi.

Nu er du succesfuldt i gang med at investere dine penge.

Nu kigger vi på et par forskellige måder at investere på, som du kan overveje om passer til dig.


Investeringsmuligheder

Jeg vil her komme med 2 forskellige investeringsmuligheder, som både nybegyndere og mere erfarne investor kan komme i gang med, og hvor risiko og afkast er i den fornuftige ende.

Aktier

Aktier er uden tvivl en af de mest kendte måder at investere på. Når du investere i aktier, så investere du fordi du forventer at virksomheden du køber aktierne i, vil gøre det godt og få overskud. Når dette sker, så vil du nemlig få et udbytte, som enten er i form af at aktien stiger eller at de giver et mindre udbytte til aktionærerne.

Hvis du er i tvivl om hvad du skal investere i, så kan du søge efter aktie anbefalinger hvor du kan finde forslag til hvad du skal købe, eller få inspiration til hvilke aktier der kan være en god ide at gå efter.

Crowdlending

Med crowdlending, så investerer du i lån. Når du investere i crowdlending, så kan du allerede inden du begynder at investere, se hvor meget dit afkast er på dine investeringer. Når du investere i crowdlending, så kan du forvente at få et afkast på over 12% årligt og du kan komme i gang som fuldstændig nybegynder, da det ikke kræver nogen form for viden omkring lån eller lignende for at komme i gang med crowdlending.

Du kan på denne side https://stabilokonomi.dk/crowdlending/ læse mere omkring hvad crowdlending og hvordan du rent praktisk kan komme i gang med crowdlending.

Held og lykke med dit investeringseventyr.

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen