Indret et hjemmekontor hos dig selv

Hvis du ikke allerede har indrettet et hjemmekontor hos dig selv, så kan det være at tiden er til det nu. Siden marts måned har rigtig mange danskere arbejdet hjemmefra enten fuldtid eller deltid og det kræver at man har et godt sted at sidde og være. Et ordentligt bord, en ordentlig stol, noget ordentlig belysning. Men de ting skal installeres korrekt og være i den rigtige højde og med den rette styrke, så du kan se dit arbejde eller din skærm godt og arbejde som du plejer, når du sidder i dit kontormiljø på dit job. Derfor skal du tænke over flere forskellige ting, når du skal i gang med Indretning af hjemmekontor

Hæve-sænke bord

Et hæve-sænke bord er en rigtig god ting at have. Flere og flere danskere lider af rygsmerter og nakkesmerter og har i det hele taget en dårlig kropsholdning, der er for slap og ikke god for ryggen. Det kommer tit af at man sidder og hænger på stol uden at tænke over det og når man rejser sig op kan man mærke at det gør ondt og at man er øm og måske begynder hovedet at dunke og nakken er virke stiv og krampe til. Derfor er den første investering et godt hæve-sænke bord, hvor du kan stå op noget af dagen og variere mellem at stå op og sidde ned. Det gør noget godt for kroppen og forhindrer i langt hen af vejen at du får ondt i lænd, ryg, skuldre og hoved. 

En god kontorstol

En god kontorstol er en god ting også for at have en korrekt siddestilling men også for at ryggen ikke bliver træt og med tiden kommer til at gøre ondt. Find en stol, hvor du sidder behageligt og blødt og hvor du er tilpas og sørg for at indstille stolen så den passer til bordet, når du altså sidder ved bordet. Og sørg for at ryglænet også er indstillet på en måde, så du ikke sidder og hænger, men du sidder ret op og ikke bliver træt i ryggen.

Belysning for øjnene

Du skal også have noget godt belysning på dit hjemmekontor, så du ikke bliver træt i øjnene og ikke får hovedpine. Belysningen kan komme foroven eller fra en lampe ved dit bord, brug den lampe der giver dig mest lys og gør at du nemt kan læse de tekster eller dokumenter, som du skal bruge til dit arbejde.

Indlæg oprettet 135

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen