Hvordan låner jeg bedst penge?

Indholdsfortegnelse

Det er der, for at være hudløs ærlig, ikke noget nemt svar på. Det kommer an på hvad du gerne vil bruge pengene på, om det er fornuftigt og selvfølgelig din nuværende finansielle situation.

Hvis du er en af de mennesker der har svært ved at dy tanken om bare at skylde en af dine kammerater penge, så er der gode chancer for at du aldrig før har lånt en krone og dermed er meget berettiget til det. 

Hvis du har taget mange tidligere lån og skylder en halv bondegård plus det løse væk og du kun læser denne artikel for at se om du kan finde et smuthul så lad mig spare dig – der findes ingen smuthuller når det kommer til tilbagebetaling af lån og det bedste råd du får med herfra er; få et arbejde til at afdrage med.

Hvilke slags lån findes der?

Hvis du går med overvejelser omkring at låne en lille sum penge, bør du aller først overveje til hvilket formål du skal bruge pengene, for det har nemlig også meget at gøre med hvor du bør gå hen. Du kan se hvad der passer til hvilke slags lån herunder.

 • SU-lån og slutlån
  Er beregnet til den studerende der mangler lidt kapital til at få enten måneden eller budgettet til at gå op. Du kan kun få denne slags lån hvis du er på et studie der tillader det. Hvis du har indset at du ikke kan få din finansielle situation til at gå op som studerende med egen husleje og hobbyer og du bestemt ikke har tid til et arbejde, så bør du søge mod et SU-lån.
 • Banklån
  Hvis du er ude efter et banklån er chancerne for at du er ude efter et lidt større beløb også ret godt. Banklån bruges til når du skal have depositum på huset eller du er interesseret i at købe en ny bil. Banklån afdrages ofte over mange år – hvilket gør det til et smart lån for bolligkøbere.
 • Kviklån
  Hvis du er ude efter et kviklån er det fordi du skal bruge nogle penge lige her og nu. Det kunne være at du havde ødelagt din telefon eller computer og står og skal bruge det. Kviklån har desværre et ry for at være dårlige da man oftest ender med at betale en stor del ekstra tilbage – der er vel en grund til at det hedder et kviklån.

Læs mere om dine muligheder på nemme-laan.dk

 

Sponsoreret af:

speak.globalKrizo.ioAdasense.dkAgenci.dkAalandcafe.dkHolgerkjensen.dkDealhaus.dkSkovbohjort.dkPhelix.dkDukeofdenmark.dkJsprofilm.dkYummiiyummii.dkWebrush.dk, SEO analyse, k-1.dk

 

Lånesider

 1. laan5000.dk
 2. detperfektelaan.dk
 3. Kviklaan2020.dk
 4. forbrugslaan2020.dk
 5. laan2020.dk
 6. Guide-til-kviklaan.dk
 7. Guide-til-laan.dk
 8. laan-til-ferie.dk
 9. laan-til-forsikring.dk
 10. laan-til-hus.dk
 11. laan-til-mad.dk
 12. Laan-til-rejse.dk
 13. laan-til-studie.dk
 14. laan-til-toej.dk
 15. laan-til-udgifter.dk

 

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen