Hvilken biopejs skal du vælge? Sådan finder du ud af det

Skal du have en biopejs, så er det vigtigt at du finder den helt rigtige model til dit hjem, så du ikke kommer hjem med en model, som ikke passer ind. Derfor vil vi forsøge at hjælpe dig med at finde ud af præcist hvordan du vælger den rigtige biopejs til dit hjem i denne artikel.

Nedenfor vil du se de biopejse som er mest populære, så du kan vælge hvilken model du finder bedst egnede til det hjem.

Biopejse modeller

Der findes en masse forskellige biopejse modeller, så det kan være svært at vælge den helt rigtige til dit hjem. Derfor vil vi lige komme med en kort beskrivelse af disse modeller, så du ved hvilke du skal vælge imellem, uanset om du skal vælge en indendørs biopejs eller en udendørs biopejs.

Indbygget biopejs

En indbygget biopejs er en biopejs model som man bygger ind i vægen. De er ofte ikke så nemme at få opsat og kræver at du enten er ved at bygge, eller får en håndværker til at gøre det for dig, hvis du ikke selv har en håndværksmæssig baggrund. En indbygget biopejs er i den dyrere ende, men giver også et helt andet look til din stue eller det rum hvor du placerer den i.

Biopejs til bordet

En biopejs til bordet er relativt simpel og nok også den mest kendte, da den er i en lavere prisklasse. En biopejs til bordet kræver ikke at du skal få den opsat, da den blot skal pakkes ud og tændes, og så er du allerede i gang.

Lofthængt biopejs

En lofthængt biopejs er som regel en relativt lille biopejs som skal installeres i loftet. Den er relativt simpel og nem at sætte op, men det er ikke sikkert at du selv kan gøre det alligevel. Men det er også en af de mere kendte modeller af biopejse.

Bioethanol til biopejse

Biopejse bruger bioethanol for at tænde ild til dem, og det er stort set rent sprit. Bioethanol bruges i alle former for biopejse, og hvis du bruger bioethanol, så ved du også at det har en lang brændetid, så du ikke skal bruge en formue på det. Men uanset om det holder i lang tid eller ej, så kan du lige så godt vælge at købe det i store mængder, og du kan finde bioethanol her hvor du kan købe store mængder af rent bioethanol, med 96% sprit, som er noget af det mest rene bioethanol der findes. 1 liter bioethanol kan holde i mellem 3 og 6 timer i en biopejs som er tændt, hvilket er forskelligt fra biopejs til biopejse, afhængig af størrelse.

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen