Hvilken avis skal jeg vælge?

Der findes nærmest ikke noget hyggeligere end at abonnere på en avis og få et frisktrykt eksemplar ind af brevsprækken hver dag eller hver gang der står weekend i programmet. Så kan man blive i sengen med en varm kop te eller kaffe og frisksmurte morgenboller, mens fingrene bladrer rundt mellem de siderne i avisen.

Er det ikke en fantastisk måde at starte dagen? Under dynen, i fred og ro, offline og afskærmet fra omverdenen men stadig intellektuelt udfordret og med mulighed for sådan rigtig at fordybe sig og få udvidet sit perspektiv på verden.

Jo, det er det altså – det er skønt at abonnere på avis.

Og måske har du allerede besluttet dig for, at det er det, der skal til at ske. Du vil gerne bestille et abonnement hos en af landets aviser.

Men så kommer det næste store skridt, for hvilken avis skal du egentlig vælge?

Der er der nogle forskellige måder, du kan finde ud af.

Research – online og offline

Det er en god idé at researche lidt for at få en idé om, hvilken avis, der passer til dig. Du kan naturligvis researche på internettet, men den måske bedste måde er at researche offline og faktisk få adgang til at sidde med aviserne i hænderne og læse dem igennem. Det kan du for eksempel gøre på dit lokale bibliotek, hvor du typisk har gratis adgang til et par eller alle dagens aviser. Alternativt kan du finde en café, købe en god kop kaffe og læse i den avis, de muligvis har liggende. 

Spørg dine venner og bekendte

Du har sikkert venner, familiemedlemmer og bekendte, som du deler samme smag med. Måske abonnerer nogle af dem på aviser, eller læser dem jævnligt. Spørg dem til råds og få deres anbefaling til, hvilken avis der er bedst for dig.

Få et prøveabonnement

Når du har prøvet de to første trin af, er du måske så småt begyndt at få en idé om, hvilke aviser, der kunne være noget for dig. Men derfra og så til at forpligte dig til en avis, du ikke er helt sikker på om er noget for dig, er måske stadig lidt for stort et skridt.

Derfor anbefaler vi, at du tegner et prøveabonnement eller et abonnement med rabat som førstegangskunde. Det er der nemlig rigtig mange muligheder for, da mange aviser kører med særlige tilbud, for at få nye kunder til. Du kan kigge på avisernes egne hjemmesider, for at se, om de har et tilbud for tiden eller giver nogle ugers gratis prøvetid, eller du kan tage et kig på en hjemmeside såsom avisabonnementer.dk, hvor rabatterne er blevet samlet for dig.

God fornøjelse 🙂

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen