Hvilke roulette systemer bør man ikke bruge?

At kende til den bedste strategi og de bedste systemer for rouletten kan i højere grad få dig til at spille som en professionel spiller. Mens vi erkender, at dette udelukkende er et hasardspil, vil læring af forskellige strategier øge sandsynligheden for, at skæbnen vil være på din side i sidste ende. De bedste strategier kan få dig til at satse smart og træffe de mest rigtige beslutninger og valg, og derved øge din sandsynlighed for i sidste ende at vinde fremfor at opleve et tab på rouletten.

Vær dog opmærksom på, at der ikke er noget perfekt system til rouletten. Hvis der var en, vil de fleste blot fortsætte med at vinde. Systemer og strategier kan måske hjælpe dig med at øge dine chancer for at vinde, men de er langt fra perfekte og sikre. De er også tilbøjelige til faldgruber. I sidste ende er det vigtigste at spille i moderation og ikke gå over, hvad dit budget kan klare, at du mister igen.

Alligevel vil vi i denne guide danne et overblik over, hvilke typer indenfor Roulette system, som du ikke bør benytte dig af, hvis du går med forhåbninger om at vinde den helt store gevinst i sidste ende.

Observering af mønstre

Det er almindeligt, at spillere på kasinoer er nogle ivrige observatører. Der er mange spil, hvor det at være opmærksom kan hjælpe dig med at vinde. Men i roulette ville det en af ​​de fejl, du bør undgå, ved at være alt for afhængighed af mønstre. Mange nybegyndere kan ende med at spore mønstre  for at vide, hvor de skal satse. Identifikation af varme og kolde tal fungerer dog ikke. Roulette er et 100% et hasardspil, så mønstre er ikke pålidelige og du kan derfor ikke regne med dem.

Progression af indsats

En fælles strategi ved rouletten er at lave progressive indsatser. Dette betyder, at du skal øge din indsats i de efterfølgende runder. For eksempel, hvis du satser 1, og du taber, i det næste spil, skal du så øge din indsats til 2. Ideen er at gå højere for at kompensere for tabene. Du vil dog til sidst opnå det maksimale tilladte indsats, og du kan ikke længere kompensere for tabene. Der er stor mulighed for, at du ender med at tabe mere end du ville have gjort til at starte med, hvis du ikke havde valgt denne form for system. 

 

Indlæg oprettet 135

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen