Hvad skal du lave? Spil, spil, spil

Kampen går i gang indenfor den næste time. Du tænker hårdt over, om dit yndlingshold vinder, men du når frem til, at selvfølgelig gør de da det. Du er faktisk så sikker i din beslutning, at du tør lægge penge på det. Du finder så din favorit bookmaker med dansk licens frem og smider penge på dit hold. Du får helt sommerfugle i maven over det og efter første halvleg bliver du i tvivl om det var en god ide. Men så laver dit hold et ordentlig comeback i anden halvleg og du mister ingen penge. Du hopper op og jubler og er ret så glad for du valgte at vædde om det. Dette er virkeligheden inden mange kampe i enhver sport, så for at gøre odds-livet lidt nemmere er det en god ide, at vælge bookmakere med dansk licens.

Fede bonusser
Når man første gang vælger en dansk bookmaker er der ofte en velkomstbonus involveret. Det er slet ikke dårligt, men hvis man vil have den bedste velkomstbonus, hvilken bookmaker skal man så vælge? Hvis man vælger Onside betting får man 100% op til 500 kroner og med deres fire stjerner får man også høj teoretisk tilbagebetalingsprocent, en fremragende app og de er danskejet. Ved NordicBet får man 100 kroner Freebet uden indbetalingskrav og med deres fire en halv stjerne tilbyder de også tidlige odds og stort udbud af over/under. Hos Unibet får man 100% op til 1000 kroner og også et stort udvalg af sportsgrene, hvor der ofte er fokus på Skandinavien og Danmark. Med deres stærke mobile platform tilbyder de også en brugervenlig side.

Det sædvanlige
Hvis man vil følge normen når det kommer til bookmakere, er Oddset hele danmarks bookmaker og de har også høje odds på udvalgte kampe samt mange livebetting markeder. Hvis man vælger comeon! får man en god brugeroplevelse og spændende specialspil samt høje odds på Superligaen. Vælger man mr. green får man 1000 kroners live cashbet, et stort udvalg af sportsgrene, en brugervenlig og overskuelig hjemmeside og en høj teoretisk tilbagebetalingsprocent på små markeder. Der er altså noget for enhver smag på det danske marked af bookmakere og hvis man ønsker at oddse og vædde penge på en sportskamp eller noget lignende, er der altså et hav af muligheder. Det handler bare om, at finde en der matcher dine præferencer. Dog er en dansk bookmaker at foretrække, for så er det sikret, at spilmarkedet er ordentligt og reguleret samt som spiller er man beskyttet. 

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen