Hvad går LCHF kuren egentlig ud på?

Indholdsfortegnelse

Nutidens samfund har en tendens til at sundhed er fokuspunktet for de fleste mennesker. Det er nemt og hurtigt at lade sig inspirere af andre, specielt gennem de sociale medier.

Sammen med alt dette fokus på sundhed er der kommet et hav af forskellige typer af slankekure. Det kan være meget uoverskueligt at finde hoved og hale i hvad alle de slankekure går ud på og ikke mindst hvordan man adskiller dem der virker fra dem der ikke gør.

Det anbefales til hver en tid at man sætter sig ind i den respektive kur man synes lyder interressant og læser så meget op på den som muligt. Kun efter dette er det muligt at vurdere om det er den rette for dig og dine behov.

LCHF

LCHF er dog en af de mest kendte slankekure i hele verdenen. Det er et meget kendt fænomen der garanterer et vægttab, hvilket naturligvis også er hvorfor den bliver ved med at være populær.

Det står for Low Carb High Fat og går kort beskrevet ud på at man sørger for at minimere indtaget af kulhydrater så meget som muligt. I stedet skal man sørge for at spise masser af fedt. Det vil altså med andre ord sige at enhver form for stivelse, sukker og kornprodukter er stort set banlyst. Det sunde fedt er i højsædet for at sætte forbrændingen i vejret.

Fordi du har skåret så meget ned på de produkter man normalt forbinder med mæthed så er det væsentligt at man sørger for at spise sig mæt i eksempelvis grøntsager. For at det overhovedet skal kunne lade sig gøre anbefales det at man indtager så grove grøntsager som ovehovedet muligt og udover dette skal proteinerne selvfølgelig være med til at holde dig mæt. 

Hvis du følger LCHF slavisk skal du faktisk helt ned på 30-100g kulhydrater om dagen og det er kun ved at komme helt derned at du kan være sikker på at kuren kommer til at give et vægtabsresultat. Det nytter altså ikke noget at indtage al den sunde fedt og samtidig også blive ved med at indtage en høj mængde af kulhydrater.

For at du kan blive klogere på de respektive former for slankekure og dermed også sammenligne de forskellige typer der findes anbefales det at du følger dette link slankekure. Her får du muligheden for at få de væsentligste detaljer fra flere af de kendte slankekure og hermed danne dig et overblik.

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen