Hvad betyder alle de der begreber om lån?

Du er hverken den første eller den sidste, der går med tanken om at optage et lån, når der er behov for lidt ekstra i pengepungen. Enten til at købe hus, bil, nyt fjernsyn eller noget helt 4. Uanset om det er en forudset eller uforudset udgift, er der en del ting, der er gode at vide og tage stilling til inden du låner. Ved at være klog i din beslutning og læse på lektien undgår du potentielt en masse trælse problemer.

Når du gerne vil låne står du over for et hav af muligheder, da lånemarkedet er stort og til tider også kan være lidt forvirrende. Det gode ved det store marked er, at der er mange muligheder og at du kan finde et lån, der passer perfekt til din situation, men de mange muligheder kan ligeså være forvirrende og svære at vælge imellem.

Online lån – et hurtigt lån der er lige ved hånden

Online lån er blevet mere og mere populære de sidste par år grundet letheden ved at optage dem. Imodsætning til når du optager et lån i banken, skal du ikke igennem det store papirarbejde og alle formaliteterne. Du vil typisk kunne gøre det hjemme fra din computer frem for at skulle møde op i banken og så er det egentlig bare at udfylde et par online formulare. Generelt er der dog overvejelser at gøre sig inden du låner og disse er som regel større når du låner online. Det kan f.eks være hvilken slags lån det skal være eller hvilket lån, der er bedst og der kan det være en fordel for dig at Sammenlign lån 2020

Forbrugslån, kviklån, eller mikrolån? 

Hvad er forskellen egentlig på alle de store begreber? I det store hele minder mange af lånene om hinanden, men du får lige en kort forklaring alligevel.

  • Forbrugslånet er et af de mest normale lån og er lidt et paraplybegreb, der dækker over en masse former for lån. Forbrugslånet kan have mange størrelser, men beskriver generelt hvordan lånet bruges. Et forbrugslån bruges altså til forbrug og det kan være alt fra at investere i en motorcykel til en ny mobil.
  • Kviklånet er lån du kan få hurtigt, da behandlingstiden er kortere. Mængden af penge du låner, er derfor også mindre.
  • Mikrolån er et af de helt små lån. Det er typisk ikke så mange penge og du betaler dem som regel tilbage efter 30 dage.

 

 

Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen