Hundeforsikring pris – Så meget koster en hundeforsikring til din hund

Skal du have en hundeforsikring, så er det vigtigt at du sætter dig ind i hvilken forsikring til din hund du skal have. Det er nemlig ikke ligemeget hvilken forsikring du skal vælge til din hund, og der er flere forskellige forsikringer som dækker forskellige ting.

Derfor har vi valgt at lave den artikel her, for at give dig en ide om hvilken hunde forsikring du skal finde til din hund, uanset om det er til en stor, lille, gammel eller ung hund.

Hundeforsikring pris

En hundeforsikring pris afhænger af flere forskellige parametre, så det er ikke den samme pris som alle hunde kan få. Hundeforsikringens pris kan også variere grundet hundens race og alder, så derfor at det en god ide at søge tilbud fra flere forskellige selskaber, så du er sikker på at få det bedste tilbud.

Når du skal få den bedste pris på en hundeforsikring, så skal du kontakte de forskellige forsikringsselskaber og sørge for at fortælle dem at du allerede er i gang med at indsamle tilbud fra andre selskaber. På den måde presser du selskabet til at give dig den laveste pris, hvis de vil vinde dig som kunde.

Derudover så kan du også vælge at få et tilbud, hvis du samler alle dine forsikringer hos denne udbyder. På den måde er du sikker på at få den laveste pris.

Hundeansvarsforsikring

En hundeansvarsforsikring er den lovpligtige hundeforsikring, som dækker hvis din hund gør skade på:

  • Andre dyr
  • Mennesker
  • Ejendomme

Årsagen til at den er lovpligtig, er fordi mange ikke kan dække de potentielle skader der sker, hvis ens hund bider andre dyr og mennesker, eller ødelægger ejendomme som andre mennesker ejer. Det er nemlig nogle utrolig dyre regninger, som gerne skulle kunne dækkes, hvilket er årsagen til at folketinget har gjort denne slags forsikring til hunde lovpligtig.

Den frivillige hundeforsikring

Den frivillige hundeforsikring er en udvidet forsikring til hunde, som går ind og dækker langt flere ting, og som mange hundeejer vælger at bruge, da det ellers kan blive en dyr fornøjelse at være hundeejer.

En udvidet hundeforsikring giver følgende dækning:

  • Dækker hele eller store dele af dyrelægebesøg
  • Rejseforsikring til hund
  • Medicin til din hund
  • Hundepension

Det er de færreste hunde som ikke får brug for at besøge en dyrelæge i perioder, eller skal have medicin, så derfor er det hurtigt tjent hjem, da det koster mange penge at have sin hund til dyrelæge og give den medicin. Derudover så er det også inkluderet i de fleste udvidet hundeforsikringer, at din hund kan komme på hundepension som også er en dyr affære for hundeejere. Et eksempel på sådan en forsikring er Alka hundesygeforsikring som er en af de populære selskaber som du sikkert også kender fra TV, som tilbyder dette.

Indlæg oprettet 134

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen