Herretur – her er danske 3 byer som er et besøg værd

Herreture er for mange danske mænd noget helligt, en weekend / uge med drengene hvor der kan gives fuld gas uden synderligt hensyntagen til konerne derhjemme. Der er mange forskellige udgaver af den klassiske herretur  og mange vælger også at tage den udenlands. På denne liste vil du finde 3 danske alternativer til storbyerne i Østeuropa eller USA.

Aalborg: Herretur i ”gaden”.

Gaden er blandt danske unge et nærmest mytisk sted, fyldt med barer, festglade mennesker og billig alkohol. Mange af byens mest populære beværtninger ligger derfor også i netop Jomfru Ane gade. Aalborg er dog i det hele taget en festlig by og udenfor fest-epicentret der er Jomfru Ane gade finder du da også en lang række beværtninger, som er værd at stifte bekendtskab med. Det kunne eksempelvis være John Bull pub på Nytorv, som brillierer med over 99 øl på lager. Alternativt er Victoria Cafe et godt bud, den finder du på borgergade nummer 1, som også er lige om hjørnet fra gaden

Hvis I planlægger en herretur i Aalborg – eller dobbelt A, som Niarn døbte den for nogle år siden, da vil I med fordel kunne booke et hotel i Aalborg centrum, så der ikke er så langt hjem efter en våd aften.

Aarhus: Førsteklasses golfby i det østjyske

Aarhus har ikke mindre end 6 store golfbaner indenfor en halv times kørsel – flere af dem i ganske høj kvalitet.

Indenfor 24 km. Af centrum finder du

  • Aarhus Golf Club
  • Marienlyst Golfklub
  • Mollerup Golf Club
  • Aarhus Aadal Golf Club
  • Lyngbygaard Golf Club
  • Marcusminde Golf Club

Alle ovenstående kan danne rammen om en god weekend med ”drengene”, hvor I kan fokusere på, enten at holde jeres handicap lavt, eller på samværet med hinanden.
Vi anbefaler, at I bruger Aarhus som base for jeres ophold, i kan booke et hotel i Aarhus C, evt. i udkanten, hvor I ikke skal bekymre jer ret meget om parkeringsvagter og deslige og så ellers benytte jer af alle de faciliteter som Aarhus har et byde på, når i er færdige med at golfe. Det kunne være en af byens mange restauranter, en tur på cafe langs åen eller måske en tur på bar og fange en fodboldkamp i Frederiksgade.

København: Nordeuropas fedeste by?

København er mange ting – for det første er det Danmarks hovedstad, for det andet er det faktisk ikke en by, som ret mange jyder kommer i, medmindre de flytter dertil. Det vides ikke hvorfor, men én ting er sikkert. Den er genial til en herretur. Mulighederne er simpelthen uendelige.

Vi vil dog anbefale, at I forsøger at begrænse jer til nogle få ting. Mulighederne i Danmarks hovedstad er simpelthen så mange, at det er svært at nå det hele på en weekend og det kan nemt ende med at blive stressende frem for afslappende.

Tag evt. derover i forbindelse med en koncert i Royal Arena. Der kommer mange internationale kunstnere og spiller koncerter og transportmulighederne er prima ift. At komme til og fra stedet hurtigt. I vil således kunne nå adskillige barer både før og efter en evt. koncert i Royal Arena.

Udbuddet af herre-barer er ligeledes exceptionelt i det Københavnske, hvor der blandt andet er et stort udvalg af konceptbarer, som eksempelvis Bip Bip bar på Nørrebro. Ligeledes kan en tur på Christiania og de mange barer og cafeer ofte sparke gang i en god aften i byen.

København brillierer også på Hotelfronten, hvor udbuddet er så stort at man ofte kan slippe billigt om det.  Gode eksempler på hoteller i København kunne være Otillia i Carlsberg byen, Wake Up Copenhagen på Carsten Niebuhrs gade eller Bella Sky ude på Amager.

Indlæg oprettet 134

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen