Her skal du købe hair extensions i Aalborg

Hair extensions er det rette valg for dig, hvis du ønsker fylde og længde i håret, og så behøver du heller ikke vente på at håret gror ud, hvis du har en drøm om langt og fyldigt hår. Det er altså smart!

Hos extensions aalborg kan du få hair extensions påsat på flere forskellige måder. extensions aalborg tilbyder påsætninger af hair extensions, og du kan vælge imellem følgende måder at få det gjort på:

  • Hot Fusion – til dig som har kort hår af natur, og som ønsker længde og fylde. Metoden kan holde op til fire måneder af gangen.
  • Cold Fusion – denne metode kan være god til dig, som har langt og fyldigt hår af natur, men ønsker endnu mere længe og fylde.
  • Easy Weft – denne metoode kan benyttes af alle, men skal oprykkes hver 8-12 uge.
  • Tape – dette er til dig som har tyndt og fint hår fra naturens side af, og håret som du får påsat skal rykkes op hver 10. uge.

Extend your beauty er en af de førende klinikker indenfor skønhed og hår i Aalborg. Extend your beauty er ejet af Helle, og har ejet firmaet i ni år. Du er derfor garanteret, at du er i trygge hænder når det er Helle som ordner dit hår, og påsætter dine hair extensions.

Extend your Beauty ligger i Nørresundby, hvor Helle har sin egen meget hyggelige hjemmeklinik, og derfor er der fokus udelukkende på dig, når du kommer i klinikken, da der ikke kommer andre kunder ind fra gaden af og tager fokus. Udover hair extensions tilbyder Extend your beauty også lash lift og og tandblegning. 

Hair extension til enhver smag

Hos Extend your beauty kan du få hair extensions i alle former og afskygninger, og Extend your beauty har altid mindst 13 forskellige trenser hjemme i forskellige farver og mix, så du kan helt sikkert finde nogle hair extensions, som matcher din egen hårfarve. Håret som du finder hos Extend your beauty er af asiatisk oprindelse, og har en levetid på op til 8 måneder, men det kommer selvfølgelig an på, hvordan du plejer håret. 

Hos Extend your beauty kan du både booke til online til at få påsat hår, men du har også mulighed for at købe trenserne online på Extend your beauty\’s webshop, hvis du ønsker at begive dig i kast med påsætningen af håret selv.

Hos Extend your beauty får du hair extension til en fordelagtig pris, og samtidig kan du også være sikker på, at håret som du køber er i den fineste kvaliter. 

Indlæg oprettet 134

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen