Guide: Sådan kommer du skadedyr til livs

Skadedyrsbekæmpelse

Hos Pestibus Skadedyrssikring finder du en virksomhed der sørger for, at bekæmpe alle former for skadedyr, så deres kunder kan føle sig trygge i deres omgivelser. 

Pestibus Skadedyrssikring kommer ud i hele landet til dig. Uanset om der er tale om skadedyrsbekæmpelse eller forebyggelse i kundernes private hjem, i kommuner eller sågar i fødevareindustrien. Dette spiller overhovedet ingen rolle.

Tryghed og kvalitet er nøgleord her. Der er derfor ekstremt vigtigt, at Pestibus Skadesyrssikring som virksomhed og med den erfaring og ekspertise de har, kan være i stand til at rådgive dig og dermed også give dig den løsning, som giver bedst mening og dermed også tryghed for dig.

Uanset hvilken form for skadedyr du døjer med, så kan du få hjælp her.

Borebiller

I forhold til bekæmpelse af skadedyr er Borebiller nogle rigtig grimme nogle. Når først billerne har boret sig ind i dit træværk, kan det være næsten umuligt at slippe af med billerne igen. 

Hvis du er i tvivl om du overhovedet har borebiller i din bygning, er der flere ting du skal være opmærksom på. For det første bør du i den grad undersøge træet  for huller. Det er nemlig muligt, at billerne har boret sig ind her. Efterfølgende bør du undersøge området, som du mistænker, for træsmuld. Her finder du nemlig et tydeligt tegn på aktive borebiller i dit træværk. Sidst men ikke mindst skal du undersøge nærliggende vinduesområder for voksne biller. 

Bekæmpelse af borebiller

Men hvordan bekæmper man så egentlig disse famøse borebiller? Jo, nu skal du høre. Hvis først skaden er sket, er det yderst vigtigt at træet der er kommet til skade bliver behandlet. Dette skal ske før der for alvor kommer til at opstå strukturelle fejl i tømmeret. 

Det som Pestibus Skadedyrssikring går ind og gør er, at de behandler borebillerne med en særdeles effektiv sprøjtebehandling. Efter denne sprøjtebehandling er blevet gennemført, har du tilmed ikke mindre end 20 års garanti.

Det kan altså være svært, at finde en skadedyrsbekæmper der giver dig som kunde den rette behandling og i den grad også sørger for, at dine skadedyrs problemer forsvinder. Men med Pestibus Skadesyrssikring er du sikret begge dele. Ved at følge ovenstående link, vil du komme ind på deres hjemmeside. Her kan du eksempelvis læse mere om deres behandling af borebiller, men du kan også se eksempler på mange andre former for skadedyr som de tager sig af. 

Sidst men ikke mindst kan du kontakte dem og på denne måde få vejledning til forebygning 

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen