Guide: Hyggeligt samvær med familien i haven

Hvis man har en have, og ønsker hyggeligt samvær med familien, så kan en bålplads i haven være lige sagen. Vi kan hurtigt blive enige om at der ikke findes noget bedre end åben ild, og varmen rundt om bålet. En bålplads i haven er lig med hygge og gode stunder, og der kan endda også laves mad over bålet. Det er altså hyggeligt!

Hvis du har noget uudnyttet plads i din have, og du samtidig ønsker at skabe en hyggelig stemning, så kan du med fordel lave en bålplads i din have. En bålplads kan laves i mange forskellige størrelser, så du burde helt klart kunne installere en bålplads i din have som passer i størrelsen. 

Prøv at forestille dig dette scenarie: Lune sommeraftener, bålplads og snobrød rundt om spyddene – eller måske en kop varm the eller kakao. Sjældent er der oplevelser, der vækker så meget glæde og trivsel, som dem hvor man kombinerer hygge, ildsted og lange samtaler i behagelige naturomgivelser sammen med dem som man har kær. Der findes altså ikke noget bedre. Hvis du vil have noget helt ekstra ud af dit bålsted, så kan du med fordel installere en rist, så du også har mulighed for at lave mad under åben ild. Det er da ret så idyllisk og ikke mindst super lækkert. Så bliver det altså ikke mere autentisk. 

OutdoorDesign er stedet du skal gå til, hvis du ønsker en bålplads i din have – find en her! OutdoorDesign tilbyder unikt båludstryr til ethvert behov – og alle kan være med, om man har erfaring med bål eller ej. Kendetegnende for alle bålstativ, bålsted, svinggrill, bålfad og parkgrill er den høje kvalitet og funktionalitet, som alle produkter fra OutdoorDesign besidder. De komplette bålsted, eller bålkøkken, passer perfekt til shelter plads, park, strand, skov – eller bare din have, hvis du skulle have lyst til det. 

En hel del af bål- og grill løsningerne er tyveri- og hærværkssikret, hvilket giver mange anvendelsesmuligheder såvel privat som i det offentlige rum, så man kan installere bålpladserne med ro i maven og i sjælen. Bål- og grillsortimentet indeholder blandt andet bålringe, bålringe med vipperist, bålringe med svingrist, bål- og parkgrille, bålfade og bålstativ med grillrist.

Det er værd at nævne at de fleste af produkterne fra OutdoorDesign er hovedsageligt fremstillet i kraftig stål, som er dyppet i ugiftig maling for længere levetid, så det er altså en rigtig god investering at købe tilbehør til din nye bålplads hos OutdoorDesign.

 

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen