Gør det ekstra frækt – køb dine kondomer på nettet

Er du ved at løbe tør for kondomer – og idéer? Sikkert behøver ikke være lig med kedeligt. Hvis du savner ekstra krydderi i soveværelset, er internettet et slaraffenland, der åbner op for nye fantasier, hvor du og din partner spiller hovedrollen. Du behøver ikke nødvendigvis kaste dig ud i indkøb af avanceret sexlegetøj, hvor det kan være svært at vide, hvad der er op og ned… Du kan begynde med noget så lavpraktisk som kondomer køb dem online og hent ny inspiration.

Chokolade, selvlysende eller lidt af hvert?

Kondomland.dk er stedet, hvor du for alvor kan udvide din horisont, når det kommer til køb af kondomer. Er din kæreste vild med chokolade? Så lad hende smage det på en helt ny måde. Kondomer med chokolade er blot en af de mange smagsvarianter, og som i en god gammeldags slikbutik kan du også vælge at købe en blandet pose, så I som par kan prøve lidt af hvert.

Insisterer din kæreste på, at lyset skal slukkes, når lysten melder sig? Så kan du alligevel sørge for at lyse op med dine selvlysende kondomer. Eller måske skal du forsøge dig frem med figurkondomer, der giver nattens udfoldelser et nyt pift – og i den grad overrasker din partner.

Er du usikker på, hvad du skal vælge? Tag gerne kæresten med på råd, så I kan få en åben snak om, hvad I skal teste. Ellers kan I hver især vælge en pakke kondomer og sammensætte det som en sød pakkekalender, når december måned melder sig – og det er tid til at få varmen i mere end én forstand. Pak dem ind i små pakker, og træk en tilfældig pakke dag for dag. I kan også gå all-in på at lave en adventskalender med kondomer og en lap, der beskriver en fræk fantasi, der skal udleves.

Få gode råd med på rejsen

Sikkerhed og tryghed er altafgørende, når du skal vælge kondomer – du bør derfor altid læse producentens anvisninger grundigt, inden du kaster dig ud i et online kondomkøb. Nogle kondomer beskytter bedre end andre, og det skulle jo gerne være både sikkert og sjovt at kaste jer ud i nye eventyr på lagenerne! Du kan også altid spørge kundeserviceteamet, så du ved, hvad du skal gå efter.

Det smarte ved online køb af kondomer er, at det hele foregår diskret. Du slipper derfor for løftede øjenbryn eller listige smil henne i den lokale kiosk, når du smider pakken med kondomer på disken. Derudover er udvalget som regel langt bredere i de forskellige webshops. Så det er faktisk win-win!

 

 

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen