Gode råd til at finde kærligheden i Asien

Det er desværre almindelig kendt, at der i Danmark er kommet en udpræget single kultur, og at mange mænd blandt andet af den grund syntes, at det kan være svært at finde kærligheden i Danmark, og derfor er mange mænd i de senere år begyndt at søge i udlandet – primært i Asien.

Det ses blandt andet i tallene fra Danmarks statistik, hvor der er langt flest ægteskab mellem thailandske kvinder og danske mænd, og på en ligeså sikker andenplads kommer et ægteskab mellem filippinske kvinder og danske mænd.

Der er mange grunde til, at netop de 2 lande er blevet så populære lande for danske mænd at finde en kone i – men især i forhold til Thailand – ja så har mange danske mænd på et eller andet tidspunkt været på ferie i landet og er faldet pladask for de dels meget smilende thaier og dels er faldet for det flotte land og den spændende mad. Når det drejer sig om Filippinerne er det nok knap så mange mænd, som har rejst i Filippinerne sammenlignet med Thailand, men til gengæld er der rigtig mange filippinske piger, som er taget til andre lande for at arbejde som aupair mm, og på den måde er der opstået sød romantik mellem aupair pigerne og de danske mænd, og mange er så blevet gift.

Desuden er der i begge lande en meget stærk tradition for at holde sammen i familien, så hvis den ene datter er blevet gift, så inviterer hun sine søstre og andre kvindelige familiemedlemmer på besøg til Danmark, og så arbejder de på at finde en partner – det så vi jo blandt andet mange eksempler på i TV2 serien fra Thy til Thailand.

En anden væsentlig årsag er, at det jo i dag er særdeles billigt at flyve hvad enten det er til Thailand eller Filippinerne – der er mange internationale flyforbindelser og endda til relativ få penge – ofte er det muligt at købe billetter til 3.500 til 4.000 kroner.

Der er dog også andre forklaringer – vi har haft en forrygende teknologisk udvikling inden for kommunikation, således, at det i dag er super nemt og koster stort set ingenting at tale / skrive med en kvinde i et asiatisk land, da vi i dag kan bruge Skype, messenger, WhatsApp & Line (de sidste 2 er begge meget populær i Asien) hvilket gør, at det er muligt at have en nem og billig kontakt med en potentiel kæreste i Asien. Jeg kender flere i min omgangskreds, som har været så heldige at have fundet kærligheden i udlandet – hvilket jeg også selv har gjort. jeg har brugt en international dating hjemmeside – men der er en del ting, som du skal være opmærksom på, og det har jeg skrevet om på min blog, hvor du kan finde mange gode råd omkring international dating.

Så på min blog kan du få gode råd og tips til thai dating.

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen