Genbrug og bæredygtighed er “Buzzwords”

Genbrug og bæredygtighed er buzzwords der er meget aktuelle i tiden. Det gælder dog mest, når det kommer til klassiske møbler og tøj, men du kan også genbruge legetøj. ReBots har taget teten ved at være en online genbrugsbutik der sælger retro legetøj, figurer, merchandise og brætspil. Ved at udfordre, at alt skal være nyt for at være fedt, kan du hos ReBots købe sjove og anderledes legetøj og samtidig have god samvittighed.

Plastik er den helt store miljøsynder og der er stor fokus på at mindske produktionen af plastik til f.eks legetøj og actionfigurer. Der er tonsvis af unedbrydelige plastikposer, plastikflasker og mikroplast der flyder rundt i verdenshavene, hvor de gør stor skade på fisk, planter og mennesker. Vær med at til at nedbringe produktionen af plastiklegetøj ved at købe brugt legetøj.

ReBots er en online webshop, hvor du kan købe nøje udvalgt brugt spil, merchandise, figurer og legetøj – og samtidig tænke på miljøet. Meget af det gamle legetøj er produceret i en meget bedre kvalitet end det man kan købe i legetøjsbutikkerne i dag og det er derfor stadigvæk i super god stand – lige til at stille på hylden i stedet for en plante eller en pyntegenstand.

Personlighed i dit hjem med vintage og retro legetøj

Man behøver bestemt ikke at være en samler for, at man vil kunne få et smil på læben over retro merchandise eller legetøj. Få personlighed ind i dit hjem  og giv dit hjem lidt mere kant med retro merchandise fra de gode, gamle franchises – få et hjem der ikke er som alle andres. Du kan gennem din indretning fortælle en underholdende historie med figurer eller legetøj. Hos den online legetøjsbutik ReBots kan du gøre dit hjem mere cool og personligt ved at investere i merchandise, legetøj og figurer uden at gå på kompromis med stil.

Legetøj var bare bedre i de gode, gamle dage!

Der er mange, der er af den opfattelse, at legetøj bare var en lille smule bedre i de gode, gamle dage. Du har nu mulighed for at genoplive nogle af dine gamle minder fra barndommen og være med til at give de gamle, brugte ting en anderledes, sjov og ny historie. Giv dine børn lov til at opleve en lille del af, hvordan det var at være barn, da du var lille, ved at købe i retro merchandise, spil eller legetøj hos ReBots. Det kan også være, at du bare gerne vil give dine gode barndomsminder videre til dine egne børn. Det er bare med at komme i gang med at lede efter lige netop den figur eller det brætspil, som har en helt særlig betydning for dig.

Takket være Internettet har du mulighed for at finde vintage legetøj fra de gode, gamle dage. Giv dine øjne en pause fra Tinder og Candy Crush og vær den stolte og opmærksomme Tamagotchi-forælder, som du altid fortalte dig selv, at du ville være. På rebots.dk kan du gå på jagt efter den figur eller det spil du havde på værelset og nu bruge det som en pyntegenstand i stuen eller på herreværelset.

Få opgraderet din mancave

Hos ReBots kan du få din mancave opgraderet, så den imponerer alle vennerne. Der er ikke noget federe end at gå “down memory lane” med legetøjsfigurer fra Star Wars, Masters of the universe, Power Rangers eller Ninja Turtles, sammen med dine gamle skolekammerater. Hvem har ikke lørdag morgen sunget med på Ninja Turtles temasangen, mens du spiste Guldkorn foran flimmeren eller leget med Street Sharks i timevis.

Du kan have det sjovt at med indrette en mancave. Tænk på alle de temaer, du kan vælge fra, alle de gadgets og sjove figurer du kan samle på. Du kan være meget eventyrlysten, når du dekorerer en mancave. Indret din mancave med et Star wars tema hvor du udsmykker med en masse vintage og retro Star wars figurer fra 70’erne. Eller måske fylde væggen med merchandise fra Marvels universe.

På den måde kan det brugte legetøj fra din barndommen få en helt ny historie. Legetøj fra den gamle skole har en vis appel, som legetøjet i dag endnu ikke har opnået. Børnelegetøj, der præger mennesker gennem minder, giver lige så meget nostalgi som underholdning. Når du husker tilbage på dine dage som barn, ser du sandsynligvis He-man og Batman figurer spredt ud over din fortid. Men hvis du er ærlig overfor dig selv, ved du, at du aldrig fuldt ud satte pris på dit cool retro legetøj og spil, mens du havde dem.

ReBots giver dig muligheden for at gøre det godt igen og dele dine barndomsminder med dine børn. Luk dem ind i en verden, der ikke er fyldt med for mange elektroniske devices og gadgets. Giv dem sjove og anderledes brætspil eller legetøj, du selv legede med, da du var lille purk og oplev glæden ved at mindes sammen.

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen