Forlæng jeres sommeraften med et bålfad

Du danske sommer, jeg elsker dig – sådan indledes en af de mest kendte sange fra Højskolesangbogen. Pyt med, om det regner størstedelen af tiden. Der er unægteligt noget helt, helt særligt ved den danske sommer og måske i særdeleshed ved de danske sommeraftener, hvor mørket sænker sig, fuglene synger, havet vugger, og lysene er tændt i alle de utallige danske sommerhuse rundt omkring i landet.

Åh, det lyder idyllisk, ikke? Pandemi eller ej. Intet kan holde os fra at drømme om de danske sommeraftener med grillmad, læskende drikke, kongespil og petanque med gode venner i haven.
Man kunne næsten fristes til at sige, at det eneste, der mangler, er et bålfad til at spice hyggen endnu mere op. Måske har du allerede anskaffet dig et bålfad, men så vil jeg bare sige tillykke – du har luret den før alle os andre.

Forlæng lyset og varmen i haven

Med et bålfad – et lille bål, om man vil – kan du forlænge de lange lyse sommeraftener i haven. Om vi vil det eller ej, bliver det altså koldt på et tidspunkt. MEN… i stedet for at skulle besvære dig selv med at rykke hele selskabet indendøre, kan I nu fortsætte og endda forlænge sommeraftenen udenfor.

Bålfadet giver både lys og varme og er totalt oplagt til hyggelig fællessang (når man må den slags igen, bevares), ligesom du kan glæde ungerne med s’mores over bålfadet, for helt ærligt, om du er barn eller voksen; hvad er lækrere end grillede skumfiduser omkranset af en sprød mariekiks? Man ledes helt tilbage til de idylliske spejdertider, som – helt ærligt – formentlig har været en del af vores alle sammens barndom. 

Find det perfekte bålfad hos bio-pejs.dk

Bålfad kan du gå på opdagelse i bålfadenes verden. Her finder du et bredt sortiment af bålfade, som passer alle – kæmpefamilien eller det lille bålfad til en romantisk sensommeraften for to. Du vil med garanti kunne finde noget for alle, idet bio-pejs.dk tilbyder bålfade i alverdens farver, former, højder og bredder – og så endda til helt fair priser, som alle kan være med på.

Er du blevet fristet? Jeg vil anbefale dig at skynde dig at få fingrene i et af de populære bålfade. Når først solen bryder frem, og man nærmest kan dufte sommeren, vil det gå stærkt, og før du ved af det, vil alle naboerne have fået fat i et bålfad… men hey, husk nu, at du så det først, ikke? 

God sommer – den er der, før vi ved af det!

Læs også Et bålfad er det perfekte alternativ til det permanente bålsted om Bålfad til haven hos sikkerautostol.dk.

Indlæg oprettet 134

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen