Find gaven til ham du holder af

Oplevelsesgaver

Uanset om du ønsker at finde en gave til din kæreste, mand, bror, ven eller en anden mand der betyder noget for dig, så er oplevelsesgaver en sikker vinder.

Der er et hav af forskellige muligheder derude og det er alment kendt, at når en mand når op i årene, så bliver det sværere og sværere, ja rent faktisk tæt på umuligt, for ham at lave en ønskeliste. Det kan handle om, at man allerede har alle de ting man ønsker sig eller at man simpelthen bare vælger selv at gå ud og købe det, når man lige synes man mangler det. 

Oplevelsesgaver til mænd går for det meste ud på, at der skal være noget spænding og noget action. Man skal gerne kunne mærke adrenalinen pumpe og egentlig nok også være en lille smule bange. Der skal med andre ord være tale om en oplevelse lidt ud over det sædvanlige.

Nu er det jo sådan, at du som gavegiver kender modtageren allerbedst og derfor er det heller ikke muligt bare at sige hvad man skal købe til en mand. Men du kan få noget inspiration til en gave, ved at blive hængende.

Privat helikoptertur

Det første forslag til en mandegave er en privat helikoptertur.

Her får du en privat flyvetur fra udvalgte lokationer over hele Danmark, dette betyder med andre ord også, at uanset hvor i landet du kommer fra skal der nok være et sted der er tæt på dig. Turen er for 1-3 personer og du kan vælge mellem 15, 20, 30, 45 eller 60 minutters flyvetur. Dette afhænger naturligvis også af det budget du nu engang har.

De tre personer der er med må max veje 240 kilo tilsammen og du skal samtidig være minimum 2 år for at kunne få lov til at deltage i flyvningen. Dette er fordi man skal sidde fastspændt på ens eget sæde.

Kør Lamborghini

Her finder vi altså den anden gaveidé til manden der har alt. Du vil komme til at føle dig, som en professionel racerkører når du får overdraget nøglerne til en Lamborghini. 

I denne oplevelse får du 4 omgage på banen. Altså 15 minutter inklusiv ind og udstigning. Du kommer til at få en grundig instruktion samt en inskrutør med i selve bilen. Sidst men ikke mindst får du naturligvis mulighed for at køre i en Lamborghini Huracan 610 HK, 0-100 på 3,2 sek. 

Så nu er det bare med at vælge den helt rigtige gave til manden i dit liv. 

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen