Find den romaskine, der passer bedst til dig og dine behov

Corona-epidimien har det seneste års tid sat en stopper for, at man kan komme ned i fitnesscenteret, når man lige har lyst.

Og det er heller ikke alle, der synes det er lige fedt at hoppe i træningstøjet og smutte en tur ned i fitnesscenteret og træne blandt alle mulige andre. Hvis man dog stadig gerne vil holde sig igang og få plejet og trænet kroppen, kan det være en rigtig god idé at anskaffe sig noget træningsudstyret til hjemmet. Det kan dog godt være noget af en jungle at finde rundt i, hvad man skal købe. 

Hvis du gerne vil have trænet hele kroppen, så foreslår jeg, at du får fat i en romaskine. Med en romaskine får du stimuleret alle de større muskler i kroppen, og du forbedrer din kondition, som forbrænder masser af kalorier. Men hvilken romaskine skal du vælge? 

Troppicer.dk har lavet en fremragende Romaskine test hvor de giver et overblik over, hvilke romaskiner der er bedst i test i januar 2021. 

Jeg giver dig samtidig også her er kort overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge din nye romaskine til hjemmet. 

Hvad skal du vær opmærksom på?

Der findes rigtig mange forskellige romaskiner, og det er ikke helt sikkert, at du skal ud og have fat i den samme slags romaskine, som professioelel roer benytter sig af. Det du skal være opmærskom på er bl.a. hvilken modstandstype, din romaskine skal have. Romaskiner ed luftmodstand er de mest almindelige og populære, men du kan også finde romaskiner med magnetmodstand og vandmodstand

Du skal også være opmærksom på, hvilket tag romaskinen har. På de romaskiner der findes i Danmark, kan du finde flere forskellige slags tag. Du kan finde de romaskiner, som er hydraulisk, hvor du har to arme, som kører på hydraulik. Du kan også finde dem med vanddrift, hvor du har et håndtag, som du trækker i. Sidst men ikke mindst, kan du finde romaskiner med kædedrift, hvor dog også her trækker i et håndtag.  

Det lidt mere lavpraktiske 

 Det er selvfølgelig også vigtigt, at du har gjort op med dig selv, hvad du gerne vil bruge på en romaskine. Du kan få romaskiner i mange forskellige prisklasser, så det handler egentlig bare om, at du gør op med dig selv om, hvad du har brug for. Dernæst spiller designet selvfølgelig også ind. Og her er der også mange forskellige muligheder. 

 

Indlæg oprettet 135

2 tanker om “Find den romaskine, der passer bedst til dig og dine behov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen