Find den bedste elevationsseng

Søvnen er livsvigtig ifølge forskere og eksperter. Ofte kommer vi til at underspille betydningen af søvn og hvor vigtigt det er at sove i en behagelig seng, der passer 100% til din krop og søvnmønster. 

Generelt har vi brug for minimum 6-8 timers søvn, men undersøgelser viser at flere og flere ikke får nok søvn. Søvnforskere og ergonomer lægger også vægt på, at du gerne skal ligge så godt som muligt, dvs. sengen skal være tilpasset dine krops behov.

En elevationsseng er en rigtigt godt bud på en seng, der kan tilpasses til dine behov, for med en elevationsseng kan du justere dit leje i sengen, og dermed gøre din liggestilling optimal. Hvis du derimod får gener af at ligge i din nuværende seng, kan kvaliteten af din søvn blive forringet, og det går ud over din livskvalitet i hverdagen. Få mere information her: bedste seng i test

Hvad sker der, når vi ikke sover godt? Et dårligt søvnmønster kan forårsage mindre energi om dagen, udtalt træthed, stresssymptomer, problemer med hovedpine, ondt i ryggen, altsammen gener der kan udvikle sig til kroniske tilstande, som ødelægger din livskvalitet endnu mere.

Pas på dig selv og sæt din søvn i fokus, ved at anskaffe dig en seng, der passer til din krop.

I det næste kan du læse mere om to af de bedste elevationssenge på markedet i dag:

1. Senses Nova Elevationsseng

Denne seng er rigtig god til dig, der søger en seng, der er som skræddersyet til dig. Senses Nova er en forbedret udgave af den tidligere elevationsseng Senses Lux. Senses Nova har et dobbelt fjedringlag, som giver dig ekstra komfort: Jo mere støtte, jo bedre nattesøvn. Fjedrene i sengen er omsluttet af hybridskum, som følger madrassen i alle bevægelserne. Hybridskum har en lang holdbarhed, og sengen som helhed holder meget længe. 

Derudover roses sengen i tests for disse ting: Syv komfortzoner og hybridpolstring – Dobbelt fjederlag – god åndbarhed – dansk produceret motor – let justering af højde. 

2. Physio Elevationsseng

Hvis du skal have en seng, der er lavet af eksperter mht. din krops sundhed, er Physio elevationssengen svaret. Sengen er designet i samarbejde med ortopædiske eksperter og fysioterapeuter. Resultatet er en fuldstændig fantastisk ergonomisk seng. Denne seng er for den kræsne kunde, fordi den giver en komfort og støtte som ikke kan sammenlignes. 

Sengen tilpasser sig din krop, og giver dig de bedste muligheder for en god nattesøvn. Sengen udmærker sig i tests pga. disse ting: Designet af ortopædiske eksperter – tilpasser sig din vægt – god åndbarhed – stabilt fundament i træ – højeste komfort.

 

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen