Feticher – hvad er dogging?

Sex udenfor er noget de fleste mennesker har prøvet at have på et eller andet tidspunkt i deres liv. Uanset om det var planlagt eller ej, så har de mennesker som har prøvet at have sex udenfor, bidraget til udbredelsen af en fetichkategori der kaldes \’dogging\’. 

Dogging kommer fra England og beskriver i korte træk fremmede mennesker der mødes udenfor, om det er på strande, i skove eller på rastepladser, og har sex med hinanden. Nogengange er de kun to mennesker, mens der andre gave arrangeres store \’sex-events\’ hvor de mødes utroligt mange mennesker. 

Hvis du ikke selv mener nogensinde at have hørt termet før, så er det nok fordi at du aldrig har hørt det før. Dogging er et relativt nyt begreb der virkelig har fået fodfæste sammen med udbredelsen af teknologi. Mennesker der aldrig før har mødt hinanden (eller har nogle fælles interesser, udover at have sex med hinanden udenfor) har nu mulighed for at mødes over den ené ting de har til fælles. 

Dogging – og hvad du bør være opmærksom på

Dogging kommer ikke uden en risiko – som måske er grunden til at nogen mennesker godt kan lide det. Hvis du gør dogging forkert, altså bliver opdaget og ender med at skabe en scene, så kan du faktisk ende med at ryge i fængsel i op til fire år – ikke just det man tænkte at man skulle, dengang man aftale at mødes med denne fremmed. 

Dogging og loven

Der er ikke nogen regler der referer direkte til dogging, men der er dog nogle regler der har lidt med det at gøre. Der er to regler som \’doggers\’ børe være specielt opmærksomme på, de er:

Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.

Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Ud over det vil jeg nævne naturstyrelsen ord. Ryd op efter dig selv og din partner! I bør gøre det for naturens skyld og for jeres egen. Det er både med til at skabe mindre offentlig opmærksomhed på det, men også gøre det lettere at komme igen. Man kunne forestille sig at folk ville begynde at holde øje med et sted, hvis det flød med kondomer osv.

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen