Et super smart hjemmetræningredskab

En genåbning af dit lokale fitness center kan synes langt ude i fremtiden i disse tider, hvor en corona pandemi har sat en stopper for større forsamlinger. Heldigvis behøver du ikke sætte din træning fuldstændig på hold indtil dit fitness center åbner igen, for der er nemlig en hel del muligheder for at træne hjemmefra. 

Det smarte valg

Har du overvejet en Pull up bar? Vi tør godt love dig, at det er et af de bedste træningsredskaber du kan investere i til hjemmetræninger. Funktionerne og mulighederne er mange, og med en Pull up bar har du mulighed for at træne ryggen og biceps, uden at du skal ned i dit lokale fitness center. 

Men hvilken en skal du vælge?

Udvalget er stort, og de findes i mange forskellige afskygninger:

Pull up stativ: Hvis du har meget plads derhjemme er denne type pull up stativ det helt rigtige træningsredskab for dig. Det er et yderst stabilt redskab, som er velegnet til hård træning og slid. Du har også mulighed for at flytte pull up stativet udenfor, da det står på ben, og på den måde kan du træne udenfor i sommervarmen, som vi går i møde nu. Pull up stativet er beregnet til dig, som ønsker træne pull ups, toes to bar og andre øvelser hvor der er brug for et stativ.

Pull up bar til dør: Måske har du ikke trænet forfærdeligt længe, eller måske har du ikke vildt meget plads i dit hjem? Hvis dette er tilfældet vil pull up bar til døren, være det helt perfekte valg. Det er et redskab du kan tage frem, når du skal bruge det, og kan nemt og hurtigt pakkes væk igen, så det ikke fylder og tager plads i dit hjem.

Det er dog en god idé at være opmærksom på, at dette produkt kan være ret hård ved din dørkarm. Der er også en mulighed for at finde andre type modeller, som du kan sætte uden på dørkarmen, så den derved tager fat på begge sider af døren – istedet for din dørkarm. Det gør den mere stabil og derved opnår du også en markant bedre træning. 

Pull up bar til dør er en nem og billig løsning til at kunne træne dine pull ups, og andre ting hvor der er brug for noget at hænge i. Du kan nemt lave pull up i en dør, hvis du har en pull up bar til din dør, og på den måde er du ikke afhængig af en fitness center. 

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen