Er du til Poker – så kom nærmere!

Poker er et spil, der på den ene side er super enkelt og på den anden side et spil, der også kan være meget kompliceret. De fleste pokervarianter spilles med et ganske almindeligt kort spil, der indeholder 52 kort, jokere bruges ikke i spillet. Der er to måder, man kan vinde i poker. Enten ved at have den bedste hånd, ved det man kalder Showdown, eller ved at være den allersidste tilbageværende spiller i hånden Poker nyheder.

I princippet tager det ikke lang tid at lære, når man først har lært spillets grundlæggende regler at kende. Og når det er på plads, kan man begive sig ud på en lang poker rejse og bruge masser af tid på det og begynde at lære nogle sværere og mere avancerede fif, samt blive bedre til de strategiske overvejelser, som kan være med til at gøre en til en rigtig god spiller.

Poker er både sjovt og spændende, men vær lige god ved dig selv og tjek din økonomi inden du kaster alle pengene efter de andre ved bordet eller bag ved skærmen. Alt for mange mennesker spiller for flere penge end de har fordi de bliver grådige og glemmer at tænke sig om og derfor taber. Og hvis man så ovenikøbet begynder at bevæge sig op på nogle af de højere takster, fordi man tror, at man kan vinde endnu flere penge, eller dem man lige har tabt, kan dette spil gå hen og blive meget farligt for din økonomi.

Du skal jo huske på, at dem der spiller på de højere takster nok også er bedre spiller og har mere erfaring og flere sejre bag sig. Så spil mod folk, der er på niveau med dig selv, så dine chancer bliver bedre. Det er rigtig surt at tabe i poker og noget man kan gå og ærgre sig over i mange måneder, afhængigt af hvor meget man har tabt. Men det er vigtigt, at du husker, at Poker er et spil, der er baseret på sandsynligheder og risikoen for at tabe, selvom du har noget der minder om en vinderhånd, er der stadigvæk så længe, man mangler at vende et kort. Det er The Name Of The Game – det kan gå begge veje selvom man tror at man har en ’sikker hånd’. For at blive god til at spille poker er det en rigtig god idé at læse op på reglerne i de forskellige pokervarianter, der findes. Disse spil udbydes oftes: Texas Hold’em, Omaha samt Omaha Hi/Lo og 7 Card Stud.

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen