Er du også med på dating-dillerne?

Dating har vel egentlig altid været udbredt i en eller anden form og forstand. Men der er vist ingen tvivl om, at fænomenet har udviklet sig en del siden tidernes morgen. Og at fænomenet i stigende grad får opmærksomhed – som vi har kunnet se de seneste mange år.

Dengang, jeg gik i folkeskolen og gymnasiet, var der ikke noget der hed Tinder og Happn eller hvad det nu er, alle de der dating-apps hedder. Bevares, Scor.dk og Dating.dk var da vist nok kommet på markedet, men det var der vist ikke helt så mange, der benyttede sig af. Jeg gjorde i hvert fald ikke.

Dating i fjernsynet

I fjernsynet kiggede vi på nyhederne og Hit med Sangen og Tak for i Aften og alt sådan noget, men dating havde heller ikke indtaget sendefladerne endnu.

Det er der i højeste grad blevet gjort noget ved siden hen. Jeg tror, jeg har kæmpet mig igennem tyve sæsoner af Gift Ved Første Blik fra det ene eller anden land. Så er der dem, der dater hinanden nøgne – Date Mig Nøgen, som det meget beskrivende hedder. For ikke at glemme DR\’s mere videnskabelige tilgang til projektet, hvor en algoritme fik lov at matche forskellige potentielle kærester. Foruden et hav af andre programmer, som jeg knap kan finde rundt i.

Det er godt TV.

Og det virker da også. I hvert fald engang imellem.

At dating er blevet så populært et emne og har gjort sit indtog på markedet som en vare, har naturligvis også bevirket, at der er kommet et hav af nye muligheder for at date.

Jeg har allerede omtalt et par af de mange dating-apps, der er at vælge mellem, men for nylig er det også gået op for mig, at der er langt mere specialiserede måder at kaste sig ud i den online dating verden på.

Dating på nettet

For eksempel er det gået op for mig, at der er hjemmesider, hvor man kan købe sig adgang til muligheder for at date mennesker med specifikke nationaliteter – hvad end du er til Afro dating, asiatisk dating eller noget helt tredje. 

Og så er der selvfølgelig også dating-sider for dem, der foretrækker en specifik jobtitel. Det kunne for eksempel være farmer-dating.

Som der jo for øvrigt også er lavet et TV-program om – Landmand Søger Kærlighed. Men hvem tæller også. 

Er man særligt interesseret i en partner med høj IQ, er der også et sted for netop dét.

Og ellers kan man jo også bare prøve den gode gamle. Du ved, den der med at spørge hende den søde, der stør med hovedet nede i køledisken i Netto: Vil du med på en date?

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen