Er du også heldig og hvad er held egentlig?

Held er et fænomen, der har haft akademikere og forskere opad stolene i mange år. Nogle mener, at held er en naturlig ting, og andre mener at man er født med lykke, mens nogle helt tredje mener, at held er et produkt af beslutsomhed, en positiv tankegang og hårdt arbejde. Spørgsmålet om, hvorvidt held er ægte eller ej, forbliver stadig ubesvaret, men uanset om det bare er overtro eller ej, vil alle opleve lidt held fra tid til anden. Så hvordan definere man held?

Hvordan kan jeg identificere held i mit liv?

Uanset om du tror, ​​du er heldig eller uheldig, er det en subjektiv opfattelse af, hvordan du ser verden omkring dig og fortolker de begivenheder, der sker omkring dig. Nogle siger måske, at du er en heldig person, hvis du har mad på bordet, et hus at bo i og gode mennesker omkring dig. Andre kan argumentere for, at du er en heldig person, hvis man kører en dyr bil, bor i et dyrt hus med syv soveværelser og ofte spiser på dyre restauranter.

En måde at identificere held i dit liv på er at sætte pris på de ting, som du har, og være taknemmelig for de oplevelser, du er stødt på i løbet af dit liv. Der kan være nogen derude, der ville elske at være i din position og ville klassificerer dig som den heldigste person nogensinde.

Symboler og tegn på held

Lykken symboliseres af et bredt spektrum af af objekter fra hele verden, som alle kan variere afhængigt af kulturens fortolkning. Betydningen af ​​hvert symbol er forankret i enten overtro, mytologi eller religion. Nogle almindelige overtro er, at en uspecificeret ulykke vil opstå, hvis du smadrer et spejl, spilder salt, går under en stige, og at det er et tegn på, at uheld vil ramme dig, hvis en sort kat krydser din vej. Nummer 13 anses også for at være et uheldigt tal, og mange elevatorer springer simpelthen over nummer 13 og går direkte til nummer 14 på grund af denne overtro.

Derimod er elefanter, hestesko, fire kløver og stjerneskud nogle af de symboler og tegn, som ofte er forbundet med held. Hvis du derfor oplever en af disse, kan det da også være at du skal forsøge dig med dit held. Dit casino er måske et godt udgangspunkt til dette, hvis du virkelig føler, at du har heldet på din side. 

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen