Dansk oddsklub hjælper dig med at vinde på odds

Den fodboldkamp du lige har oddset på runder det 90 min, og dit odds står til at gå hjem. Pludselig får det hold du har oddset imod bolden, og sætter en kontra i gang. De scorer og kampen bliver fløjtet af.

Vind på oddset

Rigtig mange danskere taber på odds. Faktisk viser en statistik, at 98% taber til bookmakerne, og derved er det kun 2% der klarer at skabe sig en profitabel forretning med odds.  Så hvad får dig til at odds på kampe, når du gentagene gange taber penge på det.
Rigtig mange gør det for spændingens skyld, og er faktisk indforstået med risikoen for at tabe er stor. Dog er den spænding der opstår når man har oddset ikke lig med, at man behøver at tabe penge. For spørgsmålet er i virkeligheden. Kan man kombinere de 2 ting sammen, så man får spændingen i kampen, og samtidig kan vinde penge? Det lyder nærmest for godt til at være sandt, men det er ikke desto mindre blevet muligt.

Bettingfamily vil tage kampen op

Den danske virksomhed, Bettingfamily, hjælper tusindevis af danskere med at vinde på odds. De har en række eksperter indenfor forskellige sportsgrene, som bruger timevis af timer, på at finde de bedste odds tips til dig. Derfor kan du blot slappe, og lade eksperterne gøre det hårde arbejde. Hver dag bliver der arbejdet på, at levere det bedste resultat fra eksperternes side.

Dog skal man altid være opmærksom på, at der er en risiko ved at spille med. Ligesom du kan tabe på penge på investering i aktier, så kan man også tabe penge på sports betting. Dog viser eksperternes historik på Bettingfamily, at samtlige har vundet over en 12 måneders periode.

Odds dig til en ekstra indtægt hver måned

Sports betting kan som nævnt tidligere være en profitabel forretning. Har du det rette mindset, og vigtigst af alt tålmodighed, så kan du nå rigtig langt. Eksperterne har henover de seneste mange måneder hver især leveret et overskud på mellem 1.000 kr og 5.000 kr. Dette er endda gennemsnittet på hver ekspert. Derfor kan der altså være tale om en lukrativ forretning, hvis man stoler på eksperterne, og samtidig følger alle tips helt nøjagtigt, og ikke bliver utålmodig. For i sidste ende er 50 kr i gevinst hver dag bedre end

I langt de fleste tilfælde handler det om, at have is i maven når det brænder på. Som sports better på man aldrig skifte ”taktik” fordi det går dårligt, da man som regel altid vil komme ud på et side sport. De 3 vigtigste råd vil være:

  1. Hold fokus
  2. Spil ikke for mere end du kan tabe 3. Stol på eksperten.

Skattefri gevinst

En ekstra gevinst ved sports betting er, at alt gevinst er skattefrit. Har du investeret i aktier, så vil man blive beskattet af gevinsten. Dog er det anderledes med sports betting. Her er hele gevinsten skattefri. Derfor vil en lavere ROI på sports betting, alt andet lige være reelle højere, da gevinsten er skattefrit. Derfor kan man have stor fordel i, at investere penge i sports betting, og samtidig risikosprede sine investeringer.
Bettingfamily tilbyder alle kunder en gratis prøveperiode på 3 dage uden binding, så man kan få en fornemmelse af hvad det går ud på.

Indlæg oprettet 135

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen