Crowdlending for begyndere – Sådan kan man investere i lån

Crowdlending er efterhånden blevet mere og mere populært, og hvad der for få år siden var en fuldstændig ny måde at investere på, er efterhånden blevet en af de mere og mere populære investeringsmuligheder, som folk ikke er bange for at investere i mere.

Crowdlending betyder at man investere i lån, hvor ’’the crowd’’ går sammen og finansiere de forskellige lån man kan investere i. Dette forgår på en online platform, hvor man kan finde et stort udbud af forskellige lånevirksomheder som tilbyder at man kan finansiere deres lån imod at de betaler en rente retur månedlige tilbage til dig.

Dette er en yderst lukrativ måde at investere på, som de mange investorer har fundet ud af, hvilket også har gjort det til en af de mest populære investeringsformer i Europa.

Crowdlending platforme

Når man gerne vil investere i crowdlending, så er det første du skal gøre, at finde den platform hvor du gerne vil investere i lån på. Er findes utroligt mange muligheder derude, som tilbyder at man kan investere i lån igennem dem, men der er nogle som er bedre end andre. Jeg vil her komme ind på nogle af disse platforme, for at give dig inspiration til hvilke af dem der kunne passe til dig.

Mintos

Mintos er Europas største crowdlending platform, med over 160.000 investorer i hele verden, og som vokser med eksplosiv vækst. Hos Mintos har de over 60 lånevirksomheder som du kan fordele dine penge ud på, når du investere, hvilket betyder at du kan få mulighed for at sprede din risiko ud på utroligt mange forskellige lån, da minimums investeringen per lån kun er 10 euro. Hvis du er blevet nysgerrig, så kan du også se nogle investorer som deler deres Mintos erfaringer hvor du kan læse omkring nogle af disse investorer som fortæller omkring hvordan deres strategi er, og hvordan de ellers investere i Mintos.

Fast Invest

Fast Invest er også en af de relativt nye platforme som startede tilbage i 2017. Fast Invest skiller sig lidt ud fra mængden af crowdlending platforme, da den tilbyder et højere afkast end de andre platforme, men som også fungere som Fast Invest. Fast Invest har en mulighed som hedder buyback garanti, som betyder at de køber lånet tilbage fra dig efter 1 hverdag, hvis du gerne vil have frigivet kapital. Normalt skal man sælge sine lån til andre investorer, hvis man gerne vil ud af lånet inden det er betalt tilbage, mens du hos Fast Invest kan få dine penge tilbage i løbet af 1 dag uden problemer. Du kan læse nogle Fast Invest erfaringer hvor du kan læse mere omkring de forskellige fordele ved Fast Invest.

Du er også sikret af buy back garanti, hvis du investere i et lån med dårlige betalere, hvor Fast Invest køber lånet tilbage fra dig igen, så du intet tab oplever. Disse to platforme er nogle af de mest kendte platforme, som er ganske fornuftige at starte med, uanset om du er en erfaren investor eller en nybegynder.

Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen